ben şu yazmıyo
Arkadasım BİNPDA Security MAnager'a portları arattıgımda bulamıyor... hadi belki bulur orasını bilmiyorumda... program kilitleniyor... ctrl+alt+del yaptıgımda bile kapatamıyorum programı... orayı gecebilsem belkide yukleyecegim.... neden olabilir? elle yuklemeyide denedim... port9 dan buldu bnm telefonumu fakat yine aynı şey oldu ve Binpda kilitlendi.... nedendir acaba? Yardım....
Telefon Nokia XpressMusic5700
) .. ben sorunu şöyle geçtim.. öncellikle uygun olan trk yükledikden sonra eger seçili port baglanmıyorsa bu program üstünden port 1 den baslayarak baglanan kadar deneyin .. mesela bende bilgisayar n82 usb portunu 3 gösteriyor ama program bu portu deneyince baglanmadı .. fakat trk üstünden 1 nolu portu seçince baglandı .. ... sizdede mutlaka dogru port cıkacaktır .. fakat secman programını yüklerken bilgisayardaki portu secmeniz gerekiyor .. yani bende 3 nolu portla yükledim... umarım sizdede işe yarar...ya arkadaşlar herşey tamam da bu rootsign olayı olmuyo aşağıdaki hata alıyorum sürekli :S
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vista değilse bilemicemsayın ferret.senin vermiş olduğun konu ve başlık üzerine denediğim ve yükleyemediğim uygulamaları çok güzel bir şekilde yükleyebiliyordum.taki N95 için verilen V.30.0.015 cıhaz yazılımını yükleyene kadar.şimdi cıhaz hiç bir uygulamayı kabul etmiyor (tabiki sertifika isteyenleri)yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.