Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bbxxx

Üye
secman telefona yuklenmiyo unknown device dio secmanın daha yksek dürümü varmı

bidosyaicin

Üye
bu sertifika olayı beynimi tırmalamaktaydı kurtardın bizi Allah razı olsun.

a6y6y6a

Üye
versiyon yükselttim dahili bileşen diyo kurmuyor

telefon daha iyi çalışsın dedik belki ise yarar bi güncelleme cıkmıstır dedik demekki adamalrın sürüm güncelleme nedeni belli bu tür olayları engelleyip para kazanmak sertifikaydi para verip sisx indirmeydi nokyada işi biliyo canım sıkıldı yawww en iysi bi Ericsson GH 337 alıp rahat etmek yawww ne bu valla telinmi var derdin var oakadr uygulama var onca para bayil bi türlü kullanama teli

asisempatiq

asisempatiq

Üye
dahili bir bileşen hatası alıyorum app trk yi yüklerken biri yardım etsin plss help me:(

--------------- Ekleme ---------------

sayın Admin arkadaşlar....telime N95 in son versiyonunu yükledim ve ondan sonrada bu paylaşmış olğunuz pro ları tek tek denedim bi türlü olmuyor....dahili birleşen hatası ve güvenilmeyen sağlayıcı diye iki hata aldım..lütfen biri yardım etsin.....olmuyor bölee ama hevesimiz kursağımızda kaldııı:dry::dry::dry::dry::dry:

musty_aydin

Üye
saolllllllllllllllll süper ya

badboys15

badboys15

Üye
sağol kardeşim hakikaten %100 çözüm maxicep bir numara :oke:

ziya68

ziya68

Üye
öncelikle emegine saglik dediklerini bir bir uyguladim ama rootsing programinda dosyayi setikalandirirken böyle bir yaazi yaziyor Certificate File Singning Fail! NEDEN ACABA

_-'CaGo'-_

Üye

bunu indirin ;)

sahin_k

sahin_k

Üye
tesekkurler kardesım

çark

Üye
arkadaşım E71 OS 9.3 yanılmıyorsam onun için telefona yükleyebileceğimiz dosya varmı acaba
yardımcı olursanız sevinirim. denedim 9.2 yüklenmedi

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
yav şu konuyla ilgilen kimse yokmu ben n82 kullanıyorum ve siyah-beyaz arkadaşımında yazdığı gibi bu dahili bi bileşen yüklenemez diyor ??!!!!! :@ :nono: Yav yardımmmmmmm

kartallar64

Üye
cok tesekkur ederim super ya hayatta basarilar dilerim

ybh901

ybh901

Üye
teşekkürler hakkaet de oldu

rodeo_mustafa

Üye
Arkadaşlar bende n78 var hangi programı yüklemem lazım yardımcı olur musunuz?

cagrisev

Üye
Arkadaşlar bende n78 var hangi programı yüklemem lazım yardımcı olur musunuz?

Bende N 78 kullanıyorum ve Security Manager Programını kuramıyor.Telefonu bulamıyor.

Yalnız ROOTSIGN programını kullanarak kuracağım programı rootladıgımda sertifika problemini geçiyorum ama bu seferde güvenlik gerekçesi ile yüklenemeyceğini yazıyor ..

yardım lütfen

carizmatiks

Üye
aynı problem 6220c de de var...

ilyasazdamur

Üye
eline sağlık bu çok işime yaradı

--------------- Ekleme ---------------

buna rağmen sertifika yapamayan arkadaşlar hellocarbide programını araştırsın o tamamen etkili

selim6186

selim6186

Üye
bütün aşamaları yapıyorum en son roorsign de sertifika yapacağım sis dosyasını açarken sertfikalanacak dosyanın sinyali kesildi diye bişey çıkıyor nedeni nedir.yardımcı olabilrmisiniz

denemedeneme66

Üye
arkadaşlar 6120 telefonum avr ama işe yaramadı gunbox diye bi pro yüklemek istiyorum ama olmuyo yardım edrmisiniz bu binpda dan rootsigned adında yeni dosya oluşuyo ama telde yüklerken sertifika tarafından kısıtlandı yazıyo .. yardım edin lütfen

pirate.dgkn

pirate.dgkn

Üye
arkadaşlar pc deki pro yu calıştırıorm ama kısa bi süre sonra kitleniyor program ne yapabilirm ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt