Sertifika işlemine Kesin Çözüm (Aralık 2009-Ocak 2010) - Son versiyonlarda denendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Aşağıdaki sertifikalama işlemini başarıyla yapabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 190 50.5%
  • Hayır

Kullanılan: 186 49.5%

• Kullanılan toplam oy
    376
  • Anket kapatılmış .

murat23351

Üye
Bu yöntem 5800v40 için geçerli mi?
5800 v40 yöntemleri için geçerli değil... onun için başka konu başlıkları var forumda... ordan takip edip v40 tlfnu hackleyebilirsin....

hotriffs

hotriffs

Üye
2 gündür yapsam mı yapmasam mı derken, giriştim işe. Yeni üye oldum, sertifikayı bekliyorum. Bir sorum olucaktı.. İmei'mi bir siteyle paylaştığım için rahatsızım ama başka çarede bulamadım açıkçası, bu işle uğraşan arkadaşlarında yapmış olduğunu gördüğüm için, güvenerek yaptım. Hasılı, bu sertifikayı indirdikten sonra, sitedeki " cer download " kısmından "delete" yapsam, indirdiğim " cer ve " geçersiz olur mu? :konus:

--------------- Ekleme ---------------

Yarım saat evvel baktım sertifika gelmiş. Kendi sorduğum soruyu cevaplıyorum..
Sertifikayı sömürdükten sonra, siteden sildim imei'mi. Yinede sorun yok. Kazasız belasız hallettim:halay3:
5800XM v40 saygılar ve teşekkürler..

memik2707

Üye
slm kardeş Ben opda'da sertifica aldın ama .cer'de bana bir metin belgesi geldi .'de de aynı bu metin belglerindeki sifreli yazıları mı giriyoruz???

kırocannnn

Üye
bende avira antivr var oda program için trojan uyarısı yaptı ama sus 2 takka arkadaş deyip çalıştırdım çalıştı

programa gömdürmüş olabilrler trojan bilemiorm benımkide uyarı verdi ama gozardı edip kulanıorm lazım olunca

ama sonuç olarak güzel paylaşım sonunda ofis yükleyebildim telefona

khocksal

Üye
bu çin sitelerine teleofonun imei numarasını vermek çok sakat dikkat edin

fatih_ayoglu

fatih_ayoglu

Üye
:allalla:

Ustam eline koluna beynine saglik sertifika konusu cok can sikiyorudu halloldu gibi sistem isliyor

memfe

Üye
bu yöntem 5800 v40 için geçerli mi değil mi?
arkadaşın biri geçersiz demiş
bir diğer arkadaş ben yaptım demiş

2 gündür yapsam mı yapmasam mı derken, giriştim işe. Yeni üye oldum, sertifikayı bekliyorum. Bir sorum olucaktı.. İmei'mi bir siteyle paylaştığım için rahatsızım ama başka çarede bulamadım açıkçası, bu işle uğraşan arkadaşlarında yapmış olduğunu gördüğüm için, güvenerek yaptım. Hasılı, bu sertifikayı indirdikten sonra, sitedeki " cer download " kısmından "delete" yapsam, indirdiğim " cer ve " geçersiz olur mu? :konus:

Yarım saat evvel baktım sertifika gelmiş. Kendi sorduğum soruyu cevaplıyorum..
Sertifikayı sömürdükten sonra, siteden sildim imei'mi. Yinede sorun yok. Kazasız belasız hallettim:halay3:
5800XM v40 saygılar ve teşekkürler..

hotriffs

hotriffs

Üye
bu yöntem 5800 v40 için geçerli mi değil mi?
arkadaşın biri geçersiz demiş
bir diğer arkadaş ben yaptım demiş

Geçerli arkadaşım. Siteye üye ol, gerekenleri yap, sertifika ve gerekenleri sömür. İstersen imeini sil siteden. Yaptımki yaptım diyorum :oke:

xmustangx

Üye
ben de telefonuma v40 yükledim sırf şu ferrari oyunu için girdim bu yollara inşallah yaparım

sertifikam geldi hemde 2 3 saat içersinde süper ya çok teşekkür ediyorum gerçekten bu olay için

şuan oyunu yükledim ALLAH bu programı bulandan razı olsun çok teşekkür ederim

heaven_26

Üye
emeğine sağlık kardeşim ,dediklerini aynen uyguladım,sertifikamı aldım,ama birini sertifikalandırıyor bazılarını sertifikalandıramıyor,işimi görmedi başka çözüm yolları varmı acaba bildiğin?
bende olmadı ama ellerin dert görmesin kardeş..

sistem6565

sistem6565

Üye
ellerine sağlık kardeşim bende ddiklerini aynen uyguladım 3 saat içinde serfitikamı aldım
kardeşim bir sorum daha olacak 5800 v40 helloxu kuramadım tlf na serfitika hatası veriyor
daha doğrusu n_gage oyunlarını tlf da kurmak istiyorum o yüzden bu yola baş vurdum yardımcı olurmusun.:hmmm

major007

Üye
kardeşim ellerine sağlık emeğin için teşekkür ederim

classnet16

classnet16

Üye
gerçekten çok güzel bir paylaşımdı nokia 5530 xp kullanıcısıyım problem falan kalmadı:D:D

mustiii84

mustiii84

Üye
eyvallah kardeşim çok işime yaradı bu sertifika olayı.

ugurdolu

Üye
Harika 15 dk da onaylandı belki daha kısa bi sürede (: harikasın .

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
kardeşim ellerine sağlık valla.Harika bi anlatım olmuş.1 saat içinde geldi sertifikam.Bakalım inşallah signed yapma işleminde de sorun çıkmaz.Allah razı olsun:)

tahsin50

tahsin50

Üye
proğramı yükleyip çalıştırıyorum intaling root cert... de takılıyor bitirmiyor orayı

cam44

Üye
çok çok çok teşekkür ederim sayende bir sürü programı yükleyebilecem.

eros1905

Üye
Euro 2 Turkey Red yok bende Turkey Blue var ne olucak ?

candostumm

Üye
Dostum emegi gecen dostlarim ben size cooook tesekkur ediyorum,,,,

Üst Alt