memocan270 Üye yaptım valla allah senden razı olsun kardeş. ne zamandır ugrasıyordum ama yapamıyordum eni sonu sayende basardım cok tessekkurler
yaptım valla allah senden razı olsun kardeş. ne zamandır ugrasıyordum ama yapamıyordum eni sonu sayende basardım cok tessekkurler
kral28 Üye valla kardeş Allah senden razı olsun gerçekten çok güzel işe yaradı olmayan programı bu sayede yükledim valal tebriki helal ettin
valla kardeş Allah senden razı olsun gerçekten çok güzel işe yaradı olmayan programı bu sayede yükledim valal tebriki helal ettin
akrep_2256 Üye smart movie 4.15 telefonum n70 yükledim fakat video 1 saat oynattıktan sonra ****** numarası istiyor. arkadaşlar nasıl bişey yapabiliriz
smart movie 4.15 telefonum n70 yükledim fakat video 1 saat oynattıktan sonra ****** numarası istiyor. arkadaşlar nasıl bişey yapabiliriz
handsomeismail1982 Üye gercektende işe yarıyor az önce denedim bende hellox falan vardı ama telefonun versiyonu V51 çıkartım ve mevcut olan bütün programlar arzıa yapmaya başladı bende telefona format attım bu program işe yarıyor tesekkürler..
gercektende işe yarıyor az önce denedim bende hellox falan vardı ama telefonun versiyonu V51 çıkartım ve mevcut olan bütün programlar arzıa yapmaya başladı bende telefona format attım bu program işe yarıyor tesekkürler..
izmirli ece Üye ya ben cer denilen şeyi yaptım ama tekrar girip kontrol edemiyorum yardımcı olun lütfen
uydu Üye izmirli ece' Alıntı: ya ben cer denilen şeyi yaptım ama tekrar girip kontrol edemiyorum yardımcı olun lütfen Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu link e tıkla Account : Password : boşlukları doldur. Sonra yukarıdan My Certificate bölümüne tıkla. Orada imei ne ait *.cer ve *. uzantılı dosyaları görüceksin , işte onları pc ne hedefi farklı kaydet deyip kaydet. sonra imzalama programlarını kullan
izmirli ece' Alıntı: ya ben cer denilen şeyi yaptım ama tekrar girip kontrol edemiyorum yardımcı olun lütfen Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu link e tıkla Account : Password : boşlukları doldur. Sonra yukarıdan My Certificate bölümüne tıkla. Orada imei ne ait *.cer ve *. uzantılı dosyaları görüceksin , işte onları pc ne hedefi farklı kaydet deyip kaydet. sonra imzalama programlarını kullan