mustafa3447
Üye
-
Konu Sahibi
-
formattan başka çaresi yokmu arakdaşlar, dünden beri 3-4 kere format attım, tüm düzenim tlf ayarlarım bozuluyor(, + hafıza kartındaki eski programları çalıştırmıyor onada format gerektiriyor
Ercan kardeş, bende dün baya şeyler yazdım, hepsi silinmiş.. yardımların için tşk ediyorum, dediklerini şimdi adım adım tekrar deneyecem, telefon versiyonu nsl öğreniliyor ? sanırım eski versiyon.. ve telim Nokia N73, bu arada dosya yöneticisinde tmp66FD.$$$ gibi bir dosya oluşuyor bu aralar, tıklıyom dosya bozuk diyor, virüs olma ihtimali varmı ? tşkler
V 2.0628.0.01 yazıyo.
neden ki
_є_®_¢_α_N_™;3259773' Alıntı:Allah AllahTelefonu ilk çıktığında aldın ve hiç güncellemedin sanırım.
Şu an ki kullanılabilir en güncel versiyon V4.0839.42.2.1 sürümü.
Bilgisayarına Nokia Ovi Suite yükleyip güncelle bir an önce.Bir çok hata versiyondan kaynaklı olabiliyor.
bilmem wala , olmadı, versiyoondan kaynaklanıyor olabilirmi nsl yazılım güncelleştirirm ?
--------------- Ekleme ---------------
saol kardeş, verdiğin programı indirecem şimdi vaktim yok çıkacam, denedikten sonra sana yine msj atacam, yardım edersen sevinirim, teşekkürler
saol kardeş, verdiğin programı indirecem şimdi vaktim yok çıkacam, denedikten sonra sana yine msj atacam, yardım edersen sevinirim, teşekkürler
hiç sanmam versiyonla ilgili olsun n73 ilk aldığım günden beri bu hack prosu ile hackliyorum teli şimdiki versiyon ise son versiyonu V4.0839.42.2.1 halada o proyu kullanıyorum...
inş başarırsınız Ercan arkadaşımızın yardımıyla
yok Ercan sağolasın ama işte bildiğim kadar yardımcı olurum ancak sadece bildiğim konuları cevaplarım zaten_є_®_¢_α_N_™;3260004' Alıntı:
Elimden geldiği kadar tabi yardım ederim ..
Estağfurullah ablacım sen varken bize laf düşmez.
yok Ercan sağolasın ama işte bildiğim kadar yardımcı olurum ancak sadece bildiğim konuları cevaplarım zaten
bende profesyonel değilim bildiğimde var bilmediğimde elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?