Sertifika alma sistemi degişti....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nemkate

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika alma sistemi degişti....

burada gerekli yollar anlatılmış fakat Nokia 6120c kullanıcısı olarak bir türlü yapamadım Sitede mesaj sayısının fazla olmasımı lazım yoksa başka birşey mi bilmiyorum
wrong validation email Hatası alıyorum durmadan acaba girip deneyen var mı ?
yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi.........2haftadır sertifika alamadım alsam halledecegim kafayı yedim resmen

nemkate

Üye
    Konu Sahibi
yokmu arkadaslar caresini bulan acaba ya :(

nuraniharun

nuraniharun

Üye
yokmu arkadaslar caresini bulan acaba ya :(

adresine gir Register butonuna tıkla o kısım ingilizce yazıyor zaten. Çıkan sayfadaki kodu, mailini, nickini, şifrelerini gir işlem tamamdır. Son olarak adres satırına alttaki bağlantı yolunu kopyala yapıştır, telefonunun ME bilgilerini ve 15 yada 13 ile başlayan 11 basamaklı sayı isteyecek, bunları gir ve birgün sonra aynı linkten *** ve cer dosyalarını alabilirsin.

Bu arada web browser olarak mozilla kullanın internet explorer bu sitede sık hata veriyor.

iskenlii

iskenlii

Üye
Kardeş çok karmaşık biraz daha yardımcı oLabilir Misin ?

nemkate

Üye
    Konu Sahibi

adresine gir Register butonuna tıkla o kısım ingilizce yazıyor zaten. Çıkan sayfadaki kodu, mailini, nickini, -ini gir işlem tamamdır. Son olarak adres satırına alttaki bağlantı yolunu kopyala yapıştır, telefonunun ME bilgilerini ve 15 yada 13 ile başlayan 11 basamaklı sayı isteyecek, bunları gir ve birgün sonra aynı linkten *** ve cer dosyalarını alabilirsin.

Bu arada web browser olarak mozilla kullanın internet explorer bu sitede sık hata veriyor.

hocam cok tesekkur ederim insallah en kısa sürede hallederler yaa Allah razı olsun

volpan

volpan

Üye
bu konuyu adam gibi anlatmak istiyorum konu açacağım çünkü 2 hafta uğraştım hiç biyerdede anlatım yok herkez kafasına göre anlatıyo ama kimse bişey anlamıyo konu açıyorum

nemkate

Üye
    Konu Sahibi
hocam sertifikayıda aldım Fakat programda add yaptıktan sonra gidip kurmaya calisiyorum Helloox programını yine sertişfika hatası veriyor Anlamadım gitti ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...