Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım
Sponsorlu Bağlantılar
mg0187
Üye
thanksss
srsri
Üye
sonunda oldu herkeze teşekkürler...
poseidoom
Üye
eline sağlık kardeşim çok saol. yaptım ve şimdi dosyaları bekliyorum..
volpan
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar iyi günlerde kullanının ama aldığım bir habere göre yakında paralı dağatacak opda sertifikaları haberiniz olsun almayanlar biran önce alsın
pirana962
Üye
teşekkürelerrrrrrrrrrrrrrr
çirkinşeyh
Üye
.cer doryasıyla . ke y
dosyalarını ilk indirdiğimde sorun yoktu ama sonra başka pcden indirdim farklı dosyalar indi prime falan yazıyordu ve .cer ile .ke y dosyaları aynı isimle iniyor .tek seferlik mi iniyor o .cer ve dosyaları ??
volpan
Üye
Konu Sahibi
Hayır kullanıcı adınız ve sofranızdan aldığınız ve silmediginiz sertifika daima kalır
koruma26
Üye
sağol makbule geçti
XperiaArcS
Üye
Az önce başvuru yaptım kaç gün içerisinde gelir? Ve imei verdiğim için biraz tereddütlüyüm sorun çıkarmı?
musti_670
Üye
teşkkürler
volpan
Üye
Konu Sahibi
en fazla 1 gün içerisinde gelir
birliksan
Üye
eline koluna gözüne diline sağlık
mites
Üye
teşekkürlerrrr
cancan41
Üye
eyw kardeşş işe yaradı denedim.
--------------- Ekleme ---------------
sertifikayı kabul ediyo sonra yüklerken ortalarda yüklenemiyorr diyo nedenini biliyomusun peki ?
muratoloji14
Üye
arkadaşım çok teşekkür ederim özeline mesaj attım cer ve dosyalarının yanında signing dosyası var ondan bişey inmiyo inince nereye atacaz yada kurcaz en son işlemde de bi program indiriyoruz onu telefonamı kurcam çok teşekkürler emeğin için
myucel1
Üye
Sağol kardeş emeğine sağlık valla süpersin harika anlatmışsın. TEŞEKKÜRLER
lalati
Üye
volpan şu signing bölümünde ne yapacaz bi yardımcı olsan
bs109
Üye
teşekkürler..
Kopiq
Üye
tşk
muratoloji14
Üye
arkadaşlar başaranlar varsa anlatabilirlermi nasıl yaptığnızı indirdiklerimi nereye kurcaz yahu