yapamadım
muratoloji14 Üye arkadaşlar en ikey ve cer dosyalarını ne yapacağımızı buldum dosyaları ve programı indirdikten sonra ne yapacağımızı buldum defalarca sorulmasına rağmen cevap gelmemişti http://www.maxicep.com/symbian-destek/yeni-sertifika-alma-sitesi-vgooo-resimli-anlatim-393972.html
arkadaşlar en ikey ve cer dosyalarını ne yapacağımızı buldum dosyaları ve programı indirdikten sonra ne yapacağımızı buldum defalarca sorulmasına rağmen cevap gelmemişti http://www.maxicep.com/symbian-destek/yeni-sertifika-alma-sitesi-vgooo-resimli-anlatim-393972.html
gegalonia Üye Yorumlarıyla ve tecrübeleriyle yardımcı olan herkeze teşekkür ederim, ellerinize sağlık... --------------- Ekleme --------------- Yorumlarıyla ve tecrübeleriyle yardımcı olan herkeze teşekkür ederim, ellerinize sağlık...
Yorumlarıyla ve tecrübeleriyle yardımcı olan herkeze teşekkür ederim, ellerinize sağlık... --------------- Ekleme --------------- Yorumlarıyla ve tecrübeleriyle yardımcı olan herkeze teşekkür ederim, ellerinize sağlık...
thebhdr11 Üye yaptm hepsını kabul de ettm ama sıngsıs cer ve dosyalarını ındırmek ıcın tıklıyrm olmuyo bı turlu ınmıyo sacma sacma seyler cıkıyo ! yardm edn pls ............ --------------- Ekleme --------------- hazanmevsimi_' Alıntı: arkadaşlar hepsi tmm ama en son 3 dosyayı indiremedim nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla ... aynen benımde boyle ıste hazan yaparsn lutfn buraya da yaz !
yaptm hepsını kabul de ettm ama sıngsıs cer ve dosyalarını ındırmek ıcın tıklıyrm olmuyo bı turlu ınmıyo sacma sacma seyler cıkıyo ! yardm edn pls ............ --------------- Ekleme --------------- hazanmevsimi_' Alıntı: arkadaşlar hepsi tmm ama en son 3 dosyayı indiremedim nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla ... aynen benımde boyle ıste hazan yaparsn lutfn buraya da yaz !
jumanji00 Üye opdadan sertifika cıkınca hangi isleri takip ediyoruz yardım ve bu konun ıcın tesekuurler tum nettekı forumlardakı en dolu bılgı dagırcıgı senın
opdadan sertifika cıkınca hangi isleri takip ediyoruz yardım ve bu konun ıcın tesekuurler tum nettekı forumlardakı en dolu bılgı dagırcıgı senın
volpan Üye Konu Sahibi teşekkür ediyorum arkadaşlar ama lütfen msn imi lüzümsuz sorularınız için eklemeyiniz