Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhoastn

Üye
sorununun çözümü sanırım bİ önceki aşamada aldığın kullanıcı adı şifrenle giriş yapcaksın o siteye,sonra yazılıyor

--------------- Ekleme ---------------

benim sorum; ImeI yazma aşamasında kendi telefon modelimi yazıyorum(E72) yanlız bu istediğim telefon modeli ne anlama geliyor? birde aynı aşamada bende phone number boşluğu 11-13-15 ile baslayan 11 haneli numara bölümü yok?

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
deneyelim bakalım becerebilecekmiyiz :)

cemkurt-48

Üye
arkadaşım sagol elleine saglık da bu devcert yazan yere ne yazacagız onu anlamadım o dosya ne dosyası

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar devcert yazan yere ne koyacagız bilgisi olan varsa bana yazabilir mi

fazz

Üye
Sertifika dosyasını lmaya çalıştığımda html dosyası çıkıyor, nasıl düzelecek bu....

ogzhoastn

Üye
Denedim oldu gerckten cok iyi paylaşım kutluyorm teşşkrler

eergin78

Üye
teşekkürler

ninja_71

Üye
bu çinlilerin sitesi heralde imei numarasını güvenipde nasıl verelim adamın telefonunu kopyalarlar

sado826

sado826

Üye
programı indirmeye çalıştıgımda premıum account istior bunu başka yere upload edin lütfen

muratyanik_61

Üye
çok karışıkkk bişey anlamadım

hadesa

Üye
Öncelikle Bu Paylaşımı yaparak o kadar önemli bi konuyu bizlere ulaştırdığın için TEŞEKKÜRLER.
Aslında biraz tereddütlerim vardı yapma konusunda biraz araştırma ve bu konudaki yorumları okumam sonucu şüphelerim azda olsa gitti ve herşeyi göze alaraktan aldım. Tekrar TEŞEKKÜRLER

kepo20

Üye
VALLA BRADER HİC ANLAMADIM HANI BUNUN DAHA KOLAY YOLU YOKMU
:hmmm

heyheyaman

Üye
Teşekkür

ahmeterden

Üye
çok saol paylaşım için

godsofcabal

Üye
teşekkürler deniyorum hemen

matrax121212

Üye
eline sağlık

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
tşkler arkadaşlar

holigan221

holigan221

Üye
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. sadece 5 saatte benimde kendime ait symbian sertifikam oldu. çok teşekkürler...

boyabatlı

boyabatlı

Üye
teşekkürler

bikem80

Üye
teşekkürler:d:

dekonline

dekonline

Üye
teşekkürler dostum...

Üst Alt