Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

gurbetoglu61

Üye
teşekkürler dostum.

fatihcan33

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

kayaRock

kayaRock

Üye
güzel anlatmışsın eline saglık

poyraz_216

Üye
coq . saolasın ya kac aydır guraşıyom

--------------- Ekleme ---------------

süpersin..

aladdin

Üye
teşekküler

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkürederim iyi günlerde kullanın

aladdin

Üye
kardeş teşekküür ederim

cokyasar44

cokyasar44

Üye
Teşekkürler.............

fütüvvet

Üye
volpan teşekkürler emeğiniz için

benimki 5800 bu işlemlerin hiçbirini yapamadım..
yardımcı olabilirmisiniz efendim..:)

muratsert555

Üye
ya arkadas bnm actıgım konuda verılen opda adresine cıklıorum sacma sapan resımle alakasız yazılar cıkıo nsl duzeltıcem ?=

XONLiNE

Üye
çok teşekkürler

BOSCHHH

Üye
Artık cer ve dosyalrını ucret karşılığı ındırıyor..neden boyle yaptı opda anlamadım.x6 cihazım var acıl sertıfıka yapmam lazım

qzrocky

qzrocky

Üye
mrb öncelikle ben serfetika almamın tek sebebi n gage oyunlarını nokia 5800 xprss music de oynamak için aldım .. serfetikamı bu gün aldım .. yanlız n gage programını serfetikalandırıp telefonuma kurmaya calıstıgımda belirli güvenlik soruları kbl etmemi soruyo hepsini kbl ediorm en son yükleniyor sekmesi cıkınca hata veriyor yüklenmiyor die .. n gage oyunlarını oynamam için telimi illa hacklmem mi gerekio .. ama arkadas konunun girişinde - hack yontemini tavsiye etmedini sölemiş .. yardımcı olursanız sevinirim simdiden tşk ..

azizcans

Üye
arkadaşım bir işe yaramıyr

phoenix138

phoenix138

Üye
Arkadas dediklerini yapıyorum üyeligi aldıktan sonra cer dosyasını alıcagım yerde State kısmı Normal Yerine Applying yazıyo ve hiçbişey indiremiyorum ne yapmam gerek?

ogzhoastn

Üye
güzel çalışma tebrik ederim yanlız bir kaç takıldığım nokta var yardımcı olabilir misinz msn adresinzi ekledim

beyazandbeyaz

Üye
slm usta cok sagolasin bir yere kadar geldim sonra takildim ben herseyi hallettim ama su ker bir de dosyasini indiremedim cikmadi sayfada sadece altta singnsis.exe freesigner.sisx yaziyor

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
ricaederim

fabercastel09

Üye
emegine saglık kardeş uğraşmıssın .... egeli den takdir sana......

enesbinmalik94

Üye
ya bir yer geliyor orda apply cer falan yazıyor oraya model imei falan yazmak istiyorum ama yazmıyor sebebi nedir lütfen yardım edin

ya kimse yokmu bana cevap verecek

yaw yapamadım yardım edin orda A görmüyor

Üst Alt