Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

srknzkn

srknzkn

Üye
volpan kardeşim öncelikle eline sağlık,paylaşım için teşekkürler,çok güzel anlatmışsın,sana iki sorum olucak;
birincisi,imei numarası yazarken benden telefon numarası istemedi,senin verdiğin resimde başına 13-15-18 koyulan telefon numarası yazıldığını gördüm,bu bi sorun oluşturur mu?

ikincisi,yazının başında hacklemeyi pek onaylamadığını söylemişsin ama ben telefona animasyonlu efekt programı kurmak istiyorum,bunun hack yapmadan olma ihtimali yok mudur?açıkçası ben de pek hack olayını onaylamıyorum,dünyanın parasını veriyoruz aletlere ama yanlış bi işlem sonucu çöpe atmak istemem telefonu,o yüzden kararsızım,eğer bildiğin başka yöntem varsa paylaşır mısın?

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
hack işlemi telefonunu garanti kapsamından çıkartmaz telefonunu soft fortmatla fabrika çıkışına getirmen mümkün *#7370# hack işlemini ortadan kaldırır hack işlemini korsan yazımlara karşı onaylamıyorm çünkü virüs gelirse sisteme erişiyor ve telefon çok fazla kasılıyor hatalar vs. ama eğer telefonu profosyonel olarak kullanmak istiyorsan hack şart diğer konuya gelince başında 11-13-15 muhabbeti kalktı konuyu güncelleyemiyorum 1 yıl öncesinden açılan konular güncellenemiyor maxicep te yönetim umarım bu konuyla ilgilenir gerekli kişilere söz konusu olan günceleme ilgili baş vuru yaptım ama bir türlü sonuca ulaşamadık ama konuıyu sonuna kadar takip ettiğiniz taktirde sertifika sahibi olacaksınız birde sertifikalarınızı aldıktan sonra sertifikalama proğrama (signed) proğramını benden alabilirsiniz
msn mi ekleyin ulaşamaynlar...

cdegerli1107

Üye
Telefon tarihini nasıl değiştirebiliyoruz?

srknzkn

srknzkn

Üye
hack işlemi telefonunu garanti kapsamından çıkartmaz telefonunu soft fortmatla fabrika çıkışına getirmen mümkün *#7370# hack işlemini ortadan kaldırır hack işlemini korsan yazımlara karşı onaylamıyorm çünkü virüs gelirse sisteme erişiyor ve telefon çok fazla kasılıyor hatalar vs. ama eğer telefonu profosyonel olarak kullanmak istiyorsan hack şart diğer konuya gelince başında 11-13-15 muhabbeti kalktı konuyu güncelleyemiyorum 1 yıl öncesinden açılan konular güncellenemiyor maxicep te yönetim umarım bu konuyla ilgilenir gerekli kişilere söz konusu olan günceleme ilgili baş vuru yaptım ama bir türlü sonuca ulaşamadık ama konuıyu sonuna kadar takip ettiğiniz taktirde sertifika sahibi olacaksınız birde sertifikalarınızı aldıktan sonra sertifikalama proğrama (signed) proğramını benden alabilirsiniz
msn mi ekleyin ulaşamaynlar...

ben sertifikamı aldım,programı da googledan bulup indirdim onda bi sıkıntı yok ama telefonu yazılımından dolayı hackleyemiyorum,n97 v21.0.045 kullanıyorum,bunun hack yöntemi var mı bildiğin peki?

asdewqszxc

Üye
super kardesım elıne saglık

sero70

Üye
ya ben yükledim sizin ülkenizde daha bu program çalımaz diyor
(ingilizce olarak )

resmigenc

resmigenc

Üye
saol kardeşim ama şu (gui) programı vermiyo link kırık
The file status can only be queried by premium users - Purchase a premium account now!
yenilersen seviniriz.. :oke:

atilla5757

Üye
teşekürler

ufuk_muhammet

Üye
Tşk ederim kardeş çok büyük emek

erkan38

Üye
Teşekkürler

volkanvd

Üye
eywallah kardes eline saglık süper olmussss on numarasın:)

vertigodara

Üye
teşekkürler dostum

yesim53

yesim53

Üye
Merhaba , lütfen yardım!!!:((( opdada sertifikaya başvurdum onaylandı ancak .cer ve . dosyalarını indiremedim sanırım...ceri indiriyorum üstüne basıp kaydet diyorum sonra . aynı yere indirmiyor bu dosya zaten var değiştirilsinmi diyor başka yere yüklüyorum imzalama programı çalışmıyor:(((

cmusti

Üye
teşekkürler

erhanaz

Üye
güzel

THE BARONNED

Üye
ÇİN SİTELERİNE IMEI VERMEK NEKADAR DOĞRU? HERKES MEMNUN FAKAT TELEFONLARI UNSECURE OLUNCA ÇOK KÖTÜ OLUR HERKES İÇİN. Adamlar Kaçak telefonun ilahı olmuşlar bu nekadar doğru olur arkadaşlar ?

salihbilalgenc

Üye
teşekkürler

mebelozoglu

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

elinize saglık

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
bu siteye 5 yıl öncede sertifika başvuırusu yaptım ama o telefonu hala kullanıyorum herhangi bir sorun teşkil etmedi merak etmeyin telefonlarınız güvende olacak çünkü elinizde telefonunuzun size ait olduğunu gösteren bir şasisi var...

THE BARONNED

Üye
hadi ordan milleti kandırmayın burda ulemm

Üst Alt