Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

marmaris23

Üye
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ozzzke

Üye
son sayfasna kadar geldm ama bnde yeşil tik yerine statede Applying yazıo napmam gerek????

gokhan594

Üye
teşekkürler süpersin kardeş

tuglife

Üye
kerdeş cok teşekkur ederim sayende sertifikalamayı başardım yoksa kafayı yiyicekdm

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Sertifika aldım kullanıyorum saol :oke:

matlia

matlia

Üye
sadece bi teşekkür butonuna basmak çoooooooook az olurdu...çok sağol.

--------------- Ekleme ---------------

yaaa teşekkür etttim ama yapamadım :-) bu teşekkürümü geçersiz yapmaz tabii beceriksiz olan benim :-(

Revengeful

Emekli Yönetici
:oke:

eneski

Üye
ben samsung i8910 kullanıcısıyım ve sertifika olayı yüzünden hiç bir şey kuramıyorumm.

dediğin tüm işlemleri uyguladım ama olmadıı kardeşimm ben yapamadımm. sebebini de bir türlü anlamış değilimm. IMEI numuaramı her yazdığımda yanlış numara yazdın diyor bana site.. bir yardımcı olursan mutlu olurrummm

şimdidenn teşekkürlerrrr . . ..

eyupkaraman

Üye
anlatım için teşekkürler ama bu cer dosyasını hemen indiremiyormuyuz beklememiz mi gerekiyor

eerdogan85

eerdogan85

Üye
ben samsung i8910 kullanıcısıyım ve sertifika olayı yüzünden hiç bir şey kuramıyorumm.

dediğin tüm işlemleri uyguladım ama olmadıı kardeşimm ben yapamadımm. sebebini de bir türlü anlamış değilimm. IMEI numuaramı her yazdığımda yanlış numara yazdın diyor bana site.. bir yardımcı olursan mutlu olurrummm

şimdidenn teşekkürlerrrr . . ..

Tam kesin bi bilgim yok ama sanırım OPDA sitesi sadece Nokia lar için sertifika veriyor olabilir.

tuna!!

Üye
kardeşim bn yaptım hersey tmm bır ''DevCert'' onu bulamadım yha :S yardım plX şimdiden Teşekkürler...

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
siteden indirdiğin cert dosyası o oluyor

sesci23

Üye
Dostumm yardım edermisinn yapdımmm ma gene olmuyoo bu core playerı açıyorum ambi değişilik yok nasıl kullancam bucore playei

murattura

Üye
sİteye kayıt olamıyorum lütfen yardım

slvnho

Üye
kardeş bu sertifika işini halledemedim yardımcı olursan sevinirim

freestyle_112

Üye
teşekkürler

kaan12kaan

Üye
Teşekkürler ama yapamdım :(

bucalı_3535

Üye
sertifikayı opda'yı halleden arkadaslr bana yardımcı olabilirmisiniz msn falan versem ?Birisi cvp versin lütfen

--------------- Ekleme ---------------

herseyi yapmıssınız tesekür ederiz ederiz ama biz yapamadık yhaa :S

zemherix

Üye
Paylaşım süper teşekkürler arkadaşım eline sağlık

Üst Alt