Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

kumuks

Üye
arkadaşlar; ben ımaeı numaramı yazıyorum ve bana şöyle bir uyarı veriyor ''The IMEI has applied for cer. already'' .... zaten var diye..ne yapmalıyım anlamadım...yardımcı olurmusunuz???:(

necati11

Üye
osedos,benim de aynı şekilde ekran. Applying şeklinde bekliyo bir gündür.burdan ötesi nedir çözemedik :(
benimde bu şekilde bekliyor sanırım hala sertifika hazır değil tabi tahminim böyle olduğu

i-mck

Üye
şimdideden teşkkrler :) konuyu inceleyip sorularımı yönelticem :)

meteorlift

meteorlift

Üye
cevap veriyorum ; opdanın aynı maxicepteki gibi program indirilen forum sayfaları var onlara girip program indirmeseniz bile en azından opdanın farklı forum sayfalarına 5,6 tane mesaj atın en azından ( thanks ) yazsanız o bile yeter... Applying yazsın biraz sabırlı olup 1 gün olmazsa 2. gün kesin alırsınız cer ve ...hadi kolay gelsin...

Atamam

Üye
arkadaş emeğesalık

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
osedos,benim de aynı şekilde ekran. Applying şeklinde bekliyo bir gündür.burdan ötesi nedir çözemedik :(
ekranınızın nasıl olduğunu göremiyorum ama doğrudur 1-2 gün sonra gelmezse sertifikanız ben ilgilenirim

tozluplak

tozluplak

Üye
emeğinize sağlık dostlar.teşekkürler.sertifikamı aldım sonunda opda dan.bi kaç program da kurdum telefona,
ama facebook ve diğer video sitelerinden video izlemek istediğimde yada online tv izlemek için flash istiyo.flash lite indirdim,sertifikaladım,telefona kurarken"dahili bileşen hatası"diyo ve kurmuyo.bunun bi çaresi var mı?

buraq24

buraq24

Üye
bana yardım edicekmisin ???

verdiğin linke çıkınca genel forum çıkıyor

bunu yazdım üzerinden kaç kişiye yardım etmişsin bana bişe yazmadın yapamicaksan bişe girişmeseydin konulara...

fzikopat

Üye
ya uğraştım ama bi türlü opda dan gerekli sertifikayı alamadım volpan kardeş bi yardım etsen bana minnettar olurum ne tema ne program atamıyorum senin mailini ekledim **EDIT** benim msn adresim bi yardım edermisin

EDIT: Mail adresi ile yardım talep edilmesine müsaade etmiyoruz.

adby

Üye
ya ben hep sertifika sorunu alıyorum telefonum n 79 yukarda arkadaş bedava sertifika yayınlarken demiş ona nasıl sahip olurum ya da şu sertifika sorununu nasıl hallederim şimdiden teşekkürler bir de saati 2005 e falan alıp da denedim ama olmadı bu yöntem ...

mertinyakis

Üye
SA kardeşler.Ya ben bişi sorcam bu opda sitesine imei no muzu verdikte bi sorun olmaz dimi.forumdaki http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-9-200075.html konuda bi sorun çıkmaz demişsiz ama bn şimdi teli yeni aldım telim N82 de bişi olcak diye çok korkuyorum ya.klonlama fln sonra tel i boşuna almış olmayayım.gerçi bi yandan da o kdr opda dan sertifika alanlar var ama site çin sitesi olunca bi şüphe doğuyor içime.bnm arkadaşda da var N82 o hackledi tel i ddi sertifika yapma simlock olur tel in fln.Nolur volpan bu işin aslı nedir?? Bana yardım et :(:agla

turgay_seyfo

Üye
Dün siteye kayıt olup doldurmuştum bilgileri her neyse arada bi kontrol ediyordum gece falan baktığımda normal bi sayfa açılıyo benim bilgiler falan geliyordu şimdi ise kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum bu hatalar çıkıyo ve tekrar başa dönüyo yani tekrar kullanıcı adı ve şifre istiyor. Ne biçim iş anlamadım bu daha benim ilk deneyişim önceden sertifika alma isteğinde bulunmadım hiç :S bi yardımcı olurmusunuz kullanıcı adı ve kodu girdiğimde çıkan hatalar aşağıda

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 1: parser error : Start tag expected, '<' not found in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: No input file specified. in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111

Notice: Trying to get property of non-object in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 112

Notice: Trying to get property of non-object in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 113

burakoksuz

burakoksuz

Üye
Arkadaşlar OPDA.net ten sertifika alma başvurusunu doldurduğumda telefon numarasını kabul etmiyor. Sitemizde yazdığı üzere başına 13-15-18 den herhangi birini getirmeme rağmen yine kabul göremedim. Bilgisi olan varsa yardımınızı bekliyorum

screambecome

screambecome

Üye
Volpan Allah razı olsun hocam N96 varken senin detaylı anlaşılır anlatmadan kolaylıkla almıştım sertifika fakat Telefonu değiştirdim N97 için sertifika almam gerekiyor yardımcı olabilirmisin ben pm atamıyorum site izin vermiyor yardımların için teşekkürler ve gereksiz insanların solediklerine kulak asma senin yaptığın çalışma gayet anlaşılır bi dilde çok güzeldi umarım tekrar eklersin Kolay gelsin

latenightwaken

Üye
tel numarası kolay onu hallediyoruz da imei yanlış diye bu çinliler... napacaz şimdi. Tel no başında 13,15,18 ile beraber toplam 11 rakamdan oluşmalı. ama imei yalan oldu. cihaz daha bugün açıldı. olur mu böyle şey.....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
tel numarası kolay onu hallediyoruz da imei yanlış diye bu çinliler... napacaz şimdi. Tel no başında 13,15,18 ile beraber toplam 11 rakamdan oluşmalı. ama imei yalan oldu. cihaz daha bugün açıldı. olur mu böyle şey.....
arkadaşım buradan kontrolünü yap..problem yoksa eğer başka biryerde yanlış yapıyorsundur..

seminay

Üye
arkadaşım bütün konuyu okudum benim sorunumla aynı konuya rastlamadım benim sorum şu sertifikayı aldım (ama ben daha önce aldım senin konuna yeni rastladım ve bu konuda bilgili olduğun için sormak istedim ) xsign programıyla imzalıyorum yalnız imzaladıktan sonra unsigned.signed diye çıkıyor program ve tele atınca bu sadece geliştirme amaçlı yüklerseniz tele ciddi hasarlar verebilirsiniz uyarısı veriyor ne yapmam lazım umarım yardımcı olursun

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Volpan bırakmış 1 sayfayıda silmiş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Linklerinin değiştirildiğinden bahsetmiş,halbuki harika ve çokta faydalı bir konuydu oysa..adminler bi açıklama yapsa iyi olur yani

Salihyet

Salihyet

Üye
Konuya hiç bir müdahalem bulunamıştır, terbiyeli olmaya davet ediyorum ! Bu ne saygısızlık !
Kafanıza göre sorumlu ilan etmeyin, bu sözlü bir ihtardır, konu linki yenilene kadar konu kapatılmıştır !

Üst Alt