saolun.biriki sitede daha gördüm yani beni bile ikna ettiniz.ben ki imei yi vermeye en karşı insanım.birde hocam benim bir sorum olacak:ben bu siteye üye oldum sertifikam hazırlanıyor ama tahmini olarak kaç günde ve ya saatde hazır olur?
saolun.biriki sitede daha gördüm yani beni bile ikna ettiniz.ben ki imei yi vermeye en karşı insanım.birde hocam benim bir sorum olacak:ben bu siteye üye oldum sertifikam hazırlanıyor ama tahmini olarak kaç günde ve ya saatde hazır olur?
çok teşekkür ederim kardeş eline sağlık. yalnız cahilliğime ver sertifika alma işlemi bittikten sonra bu dosyaları telefona yüklüyoruz ve olay bitiyor mu yoksa yükledikten sonra her uygulama yüklemede her hangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu? yardımcı olursan sevinirim. herkese iyi geceler.
Arkadaşlar Ben burda yazanların hepsinii sırasıyla uygluladım fakat o solda son işlemde 3 dosya gelmedi onun yerine delete yazıo :S lütfen biri bana pm ile yardımcı olabilirmi???? [Allah Rızası İçin ]
konuya teşekkürler önce derdimi anlatayım opda da sertifikalrımı göremedim bir türlü ne yaptıysam olmaddı ima soft. daha sonra appry cer dedim oda tekrar sertifika almamı sağlamıyor yazılması gereken yerler yazmıyor. YARDIM.. Cer ile Opda dan alın bu sitede başka bir başlık altında sings için gereken eklentiyide bulablirsiniz bence gücenli zira 6 7 ay oldu en fazla kolonlarlar