series 40 v series 60 arasındaki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

dark1983

dark1983

Üye
    Konu Sahibi
series 40 v series 60 arasındaki farklar?
Arkadaşlar maxicep forum sayfalarını o kadar araştırdım ama bu konu hakkında hiç birşey bulamadım. Yeni tlf almayı düşünüyorum. sony den w850i, w880i, w910i nokiadan 6120, 6500 slide, e65, n73me, n76. Bu telefonlardan tam 6500 slide almaya karar verdim ama series 40 olduğunu öğrendim. Bu yüzden series 40 ile series 60 arasınaki farkları araştırıyorum. Siz olsanız hangi tlfnu alırdınız ve tabi ki neden?

• Beğen
Tepkiler: target58

HyCan

HyCan

Üye
n76 hem hızLı hmde snn dediqin qibi s60 3rd

psikoalper

psikoalper

Üye
ölümüne Symbian!!!

alemburda

alemburda

Üye
SYMBİAN S40 OLDUĞUNU ANLAMAK ÇOK BASİT SYMBİAN 60 VE ÜZERİ VERSİYONLARDA DÖNENCEYE BENZEYEN GARİP BİR TUŞ VARDIR. O TUŞ OLMAYIP TA SYMBİAN İSE DEMEKTİR Kİ S40 ÇÜNKÜ BENDE AKLIMDA KILDIĞIM Bİ TEL. VARDIR. NOKİA 5610 AMA S40 OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİMDE HAYALLERİM YIKILDI. :agla

lazyboy

lazyboy

Üye
s40 ile s60 arasındaki fark nedir

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
S60 için daha kaliteli uygulaamalar ve oyunları daha cok bulabilirsin S40 dada bulursan ama daha zor ve biraz daha kullanışsızdır ve Ben sana kesinlikle S60 3rd öneririm dediğin telefonlardan ise N73me
Farklar saymakla bitmez her yönüyle s60 daha kullanışlı ;)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
s60 özellik bakımından iyidir

XXPOXX

XXPOXX

Üye
Arkadaşlar maxicep forum sayfalarını o kadar araştırdım ama bu konu hakkında hiç birşey bulamadım. Yeni tlf almayı düşünüyorum. sony den w850i, w880i, w910i nokiadan 6120, 6500 slide, e65, n73me, n76. Bu telefonlardan tam 6500 slide almaya karar verdim ama series 40 olduğunu öğrendim. Bu yüzden series 40 ile series 60 arasınaki farkları araştırıyorum. Siz olsanız hangi tlfnu alırdınız ve tabi ki neden?
s40 series s60 a göre daha az program çalıştırır ve programları s60 kadar kaliteli değildir s40 hızlıdır hafıza kardını full doldursan bile kasmaz ama s60 daha hafıza kardının içinde bişe yokken kasar yavaştır hele n73 s40 lara virüs girme ihtinali yoktur ama s60 lara vardır

aytaç taştoka

Üye
s40 daha iyidir boşverin siz hemde çok hızlıdır sizi hiç üzmez...

facacan

facacan

Üye
Kullanıcı dostu s40 derim.Hemde şimdi yeni versiyonları çıktı Symbian'ı aratmaz özellikleri oldu 6. versiyona yükseldi s40.

dehri91

dehri91

Üye
Kardes bence n79 al neden mi ne ararsan var hemde s60 v3 cok guzel zarif super hizli saymakla bitmez ya ben az daha n73 alcaktim ii ki almamisim n79 da hem bizim dersanenin fln internetini caliyom:) super oluyo tabi operayla daha hizli

GrabellA

GrabellA

Üye
s60 bilgisayar işletim sistemini anıdırı kaliteli uygulamalar demek kısca s40 kolay kullanım az uygulama aynı anda tek uygulama kullanılabilri ama s60 da telefon kilitlenen kadar pro açabilrisin

osmanyilmaz032

Üye
yaa arkiler 3120 classic mi daha ii yoqsa 5320 xm mi lütfen yardım edin sebebinide yazın

target58

target58

Üye
yaaa arkadaşım nediyosunuz s40 hiç güzel degildır mesala 6300 s40v3 sistemlıdir s40v3 olmasına ragmen fazla program atamassınız ama s60(genel) larda bir pragramı kırmızı tusa bastıgında program kapanmaz illa programın cıkıs veya exit basman gereklıdır

--------------- Ekleme ---------------

yaaa arkadaşım nediyosunuz s40 hiç güzel degildır mesala 6300 s40v3 sistemlıdir s40v3 olmasına ragmen fazla program atamassınız ama s60(genel) larda bir pragramı kırmızı tusa bastıgında program kapanmaz illa programın cıkıs veya exit basman gereklıdır
yaaa

--------------- Ekleme ---------------

yane pc sistemı vardır syanbiyan tell yakında şaşmam windowsmobile kurulur s60 larda 25 tuşvardı s40 larda 22 tuş vardır nakia n79 oneririm harika otesi bi aletya Çanavarrrss:ehe:ehe

themurat54

themurat54

Üye
XXPOXX bende yeni bir telefon almayı düşünüyorum s40 işletim sistemli, mesajların üst kısmında biraz moralim bozuldu sen düzelttin saol :D

123456789.

123456789.

Üye
s40 genel de .jar uzantılı programlar ve temalar oyunları falan albilir ama s60 temalarda nth programlarda sis oyunlarda ise jar ve sis olark destekler yani benim anladım fark bu bide s40 tellerde genelde ses çok oluyoo !!! bende nokia 5130 c-2 kullanıyorum s40

umutyyxxx

Üye
bence s 60 derim o daha güzel olur

Üst Alt