Darqos
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok işe yarar bi özellik yanağımla kapatıp dururdum benArama yaparken ekran tuş kilidi devreye girer kulağınla ekranda her hangi bir işlem yapmaman için
yani bir sebebi var o kararmanın
adam dahi olmuş herşeye bi çözümü varArama yaparken ekran tuş kilidi devreye girer kulağınla ekranda her hangi bir işlem yapmaman için
yani bir sebebi var o kararmanın
ekran kararma suresini geciktiremiyormuyduk ayarlardan zaten!adam dahi olmuş herşeye bi çözümü var
konuyu sistem modlama bölümüne açmış bende yönetime bildirdim durumu programın özellikleri için konu mu açılır diye oradan buraya almışlarekran kararma suresini geciktiremiyormuyduk ayarlardan zaten!
bu arada telefon beklemeye gectiginde kararmiyormu ekran?
yani ekrani niye bosuna uyanik tutmak icin bu islemleri yapicaz anlamadim
Bazı telefonlarda bu sorun ile rastlaşılıtor ve ekran kararma geciktirme falan bir işe yaramaz çözümü işte bu konuda light sensörünü kapatınca sorun kalkıyorekran kararma suresini geciktiremiyormuyduk ayarlardan zaten!
bu arada telefon beklemeye gectiginde kararmiyormu ekran?
yani ekrani niye bosuna uyanik tutmak icin bu islemleri yapicaz anlamadim
Bazı telefonlarda bu sorun ile rastlaşılıtor ve ekran kararma geciktirme falan bir işe yaramaz çözümü işte bu konuda light sensörünü kapatınca sorun kalkıyor
Var VarBende yok öyle bişey
Yok yok ben malımı bilirimVar VarDikkat Etmemişsindir Sen
Tünele Filan Girerken Artmıyormu ParlaklıkYok yok ben malımı bilirim
Ya katdeşim bu parlaklıkla ilgili bir şey değil bu sorun yani elini sensöre uzattığın zaman ekran kararıyor anladınmı arama yaparkendoluyo bu sorun herkese bu sorun çatmaz sorun Light sensör den kaynaklanıyorTünele Filan Girerken Artmıyormu Parlaklık
Yok kardeşim Ben telefonu aldığım ilk günden beri o hata vardı hiç program yüklemedim servise verdim hattahiç bir şey yapmadılarRemzi sen slide unlock pro ndesk falan mı kullanıyon
Bahsettiğin sensör sorunu telefonla alakalı değil çünkü kullandığın herhangi bir program ışık sensörünü(kırmızı ışık) kullanıyor sen elini falan götürünce doğal olarak kararıyor
Gerçekten verirlermi acabaAynı sorundan 4 kez servise verirsen ya teli değiştirirler ya da yerine 520 verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?