sensation ı sensation xe yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senam38

Üye
    Konu Sahibi
sensation ı sensation xe yapma

Bu rom ile Sensation telefonunuzu HTC Sensation XE with Beats Audio technology modeline dönüştüreceksiniz.

- Android 2.3.4 (Gingerbread) - en son resmi HTC RUU 1.73.401.2 tabanlı
- Bu rom telefonunuzu HTC Sensation XE with Beats Audio technology modeline döndürecek ve 1.5 ghz işlemci hızını kullanabilmenizi sağlayacak.
- 2D ve 3D grafik performansı arttırılmış
- 3D motoru 266.6 MHz den 320 MHz e çıkarılmış
- L2 Cache Bandwidth 310MHz den 360MHz e arttırılmış
- Tamamen root yetkisi var
- Pil kendini otomatik olarak kalibre ediyor
- Gereksiz uygulamalar silinmiş
- Kamera performansı arttırılmış
- Türkçe dil desteği var
- ve daha pekçok özellik

Değişim kaydı;

- Adobe Flash Player en son 11.1.102.59 versiyonuna güncellenmiş.
- Android Market 3.3.11 sürümüne güncellenmiş
- Superuser root uygulaması en son final versiyonuna güncellenmiş
- Sorunların hepsi fixlenmiş.

- Telefonunuzu kapatın, ardından ses kısma ve telefonu güç tuşlarına aynı anda basılı tutularak hboot menüsüne girin, ardından ses kısma tuşuna basarak recovery seçeneğinin üstüne gelin ve telefonu güç tuşuna basarak seçin. Karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran gelecektir.

- "install zip from sdcard" seçeneğini seçin(ses kısma yükseltme ve güç tuşları ile oluyor biliyorsunuz). Çıkan dosyalardan Android_Revolution_HD_Super_Wipe_Sensation.zip dosyasını seçerek işlemin yapılmasını bekliyoruz.

- Tekrar - "install zip from sdcard" seçeneğini seçin ve Android_Revolution_HD-Sensation_3.6.7.zip dosyasını seçerek yüklemenin yapılmasını bekleyin.

- Bu işlemler bittikten sonra reboot system now seçeneğinden telefonu yeniden başlatabilirsiniz. İlk açılış biraz uzun sürebilir.

** HTC REVOLUTİON HD 3.6.7 ROM ve SUPER WİPE, BU ADRESTE **

Strange

Strange

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: senam38

senam38

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim yükleyin gerçekten telefonun herşeyi değişti müzik sesi bile kaliteleşti

sahdar

Üye
selam arkadas bu alttaki umu yukleyecegiz biraz daha detayli yazarsaniz iyi olur yardimlariniz icin tesekurler.

senam38

Üye
    Konu Sahibi
evet sürekli güncelleniyor zaten ben 12 yükledim 13 ü çıkmış yükleme işleminden önce factry reset yap sonra yükle

furkey

Üye
selam arkadas bu alttaki umu yukleyecegiz biraz daha detayli yazarsaniz iyi olur yardimlariniz icin tesekurler.

Orada 4 tame rom var. Özellikleri konunun üst kısmında yazıyor. Oradan kendine göre seçeceksin. Bu arada senin telefon galaxy s2. Yani hiç uğraşma bile. Senin telefona olmaz...

----------Eklendi @ 12:50:17 ---------- Yazıldı @ 12:49:56 ----------

evet sürekli güncelleniyor zaten ben 12 yükledim 13 ü çıkmış yükleme işleminden önce factry reset yap sonra yükle

Super Wipe ı kullansa daha etkili olur

senam38

Üye
    Konu Sahibi
Orada 4 tame rom var. Özellikleri konunun üst kısmında yazıyor. Oradan kendine göre seçeceksin. Bu arada senin telefon galaxy s2. Yani hiç uğraşma bile. Senin telefona olmaz...

----------Eklendi @ 12:50:17 ---------- Yazıldı @ 12:49:56 ----------

Super Wipe ı kullansa daha etkili olur
siz yükledinizmi bunu hocam sonuç nasıl xe si olan kafasız bazı arkadaşlar var daha çok para verdikleri içinmi artık neyse bilmiyorum böyle şeymi olur falan gibi laf atıyorlar

furkey

Üye
siz yükledinizmi bunu hocam sonuç nasıl xe si olan kafasız bazı arkadaşlar var daha çok para verdikleri içinmi artık neyse bilmiyorum böyle şeymi olur falan gibi laf atıyorlar

denemiştim.Gayet stabil. Stock romdan daha hızlı. Root vs var herşey. Bravia varmı onu bi türlü bulamadım ama. Şarj optimizasyonu yine var biraz ama hala çok çabuk gidiyor. Bu arada xe nin parası beats sounda zaten. Bizde onun donanımı yok yazılımı var onlarda donanım da var.bi de işte işlemci kendiliğinden 1.5 geliyo biz sonradan yapıyoruz fark bu :)

senam38

Üye
    Konu Sahibi
ya bende farkındayım tamam beats audio var xe de ama ben birebir vodafonda xe ile kendi xe romlu telefonumu kıyasladım telefon sesinde zerre fark yok bunu gördüm ama kulaklıkla ve ses sistemi ile muhakkak fark olacaktır bunu zaten kabul ediyorum xe nin işlemci modeli ile sensationun işlemci modeli aynı zaten biri 1.2 ghz biri 1.5ghz uyum sağlamaması imkansız zaten ama benim görüşüm sadece beats audio içinde 300 400 tl fazla vermem kesinlikle

furkey

Üye
ya bende farkındayım tamam beats audio var xe de ama ben birebir vodafonda xe ile kendi xe romlu telefonumu kıyasladım telefon sesinde zerre fark yok bunu gördüm ama kulaklıkla ve ses sistemi ile muhakkak fark olacaktır bunu zaten kabul ediyorum xe nin işlemci modeli ile sensationun işlemci modeli aynı zaten biri 1.2 ghz biri 1.5ghz uyum sağlamaması imkansız zaten ama benim görüşüm sadece beats audio içinde 300 400 tl fazla vermem kesinlikle

ama 100 küsür liralık kulaklıkta veriyolar :D :D

sahdar

Üye
selam bende htc sensation var ama bu islemi birturlu yapamiyorum olmuyor ilk islem bittikten sonra Android_Revolution_HD-Sensation_3.6.7.zip dosyasını yok onu bulamiyorum yardimci olumusunuz tesekurler

furkey

Üye
selam bende htc sensation var ama bu islemi birturlu yapamiyorum olmuyor ilk islem bittikten sonra Android_Revolution_HD-Sensation_3.6.7.zip dosyasını yok onu bulamiyorum yardimci olumusunuz tesekurler

profilinde s2 yazıyor :S neyse ben htc sensation ın varmış gibi anlatayım. Önce superwipe yapıyorsun. Sonra xda linkini bulabilirsen 3.6.13 sürümüydü heralde onu indiriyorsun. Zipin içinden çıkartmıcaksın!!! Telefonunun S-OFF olduğundan ve recovery yüklü olduğundan da emin ol. Sonrası zaten malum anlatılmış. Olmadı özel mesaj at uzun uzun ayrıntılı ayrıntılı anlatırım...

senam38

Üye
    Konu Sahibi
Sonuç ne arkadasim

iskoc46

iskoc46

Üye
s-off sorunum var ve üstesinden gelemedim bi yardım
lütfen

senam38

Üye
    Konu Sahibi
s-off işlemi çok basit burdaki işlemi yap

iskoc46

iskoc46

Üye
failed to get root diye hata veriyor

iskoc46

iskoc46

Üye
s-off sorunu

kolay gelsın revolutionary denedim super tool denedim hiç biri olmadı bi yardım
htc sensation
pyramid-1.18.0000
android 2.3.4
versiyon 1.52.720

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt