ertan2002
Üye
Sen Olsan Bu Cihazlar Arasından Hangisini Seçerdin? Neden?
Selam arkadaşlar, şu anda yurtdışındayım ve kendime bir telefon almak istiyorum. Ancak birkaç marka/modelde kararsız kaldım. Aşağıda sunduğum seçeneklerden hangisi sizce daha iyidir?
Fiyat/performans açısından değerlendirirseniz sevinirim. Bunun dışında farklı önerileriniz de alabilirim. Ayrıca unlock olayı her telefonda var mı?
Nasıl halledilebilir? Imei kayıt olayı pasaportla oluyor da bir de sim kilit olayı var. O konu hakkında bilgim yok...
Bütçeme gelince. 500 euro civarında olursa iyi olur. Telefonu Almanya'dan alacağım, fiyatlar yarı fiyatı gibi bir şey. Eğer tavsiye ettiğiniz mağaza falan varsa oraya da gidebilirim...
Iphone 3Gs
Sony Ericson Xperia
HTC HD2
HTC Desire
HTC 7
Gelelim Türkiye'deki ve alacağım fiyatlardaki bilgilere...
Telefon Markası TR Fiyatı Avrupa Fiyatı
Sony Eric. Xperia x10 1269 TL 249€
İphone 3gs 1400 TL 500€ (uyguna bulabilirm belki)
Htc hd2 1500 tl 335€
Htc 7 fiyatını bulamadım 382€
Htc desire 1100 tl 379€(uygunu bulabilirm belki)
Fiyat/performans açısından değerlendirirseniz sevinirim. Bunun dışında farklı önerileriniz de alabilirim. Ayrıca unlock olayı her telefonda var mı?
Nasıl halledilebilir? Imei kayıt olayı pasaportla oluyor da bir de sim kilit olayı var. O konu hakkında bilgim yok...
Bütçeme gelince. 500 euro civarında olursa iyi olur. Telefonu Almanya'dan alacağım, fiyatlar yarı fiyatı gibi bir şey. Eğer tavsiye ettiğiniz mağaza falan varsa oraya da gidebilirim...
Iphone 3Gs
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sony Ericson Xperia
HTC HD2
HTC Desire
HTC 7
Gelelim Türkiye'deki ve alacağım fiyatlardaki bilgilere...
Telefon Markası TR Fiyatı Avrupa Fiyatı
Sony Eric. Xperia x10 1269 TL 249€
İphone 3gs 1400 TL 500€ (uyguna bulabilirm belki)
Htc hd2 1500 tl 335€
Htc 7 fiyatını bulamadım 382€
Htc desire 1100 tl 379€(uygunu bulabilirm belki)