Semih'in kulağına kar suyu kaçtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

<~STaT!c-X~>

Üye
Semih'in kulağına kar suyu kaçtı
Hooijdonk'un, &#8220;Avrupa'da oynayacağı bir takıma gitmeli&#8221; sözlerinin ardından 'Nöbetçi golcü'nün İngiltere'den gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirlendi.
Fenerbahçe&#8217;de yıllardır yedeklikten kurtulamayan ancak oyuna sonradan girip attığı goller nedeniyle tüm teknik direktörlerin vazgeçemediği isimlerden biri olan Semih Şentürk, ayrılık yolunda. Hiçbir zaman yedekliği dert etmeyen ve kendi yerinde oynayanlara destek veren yıldız oyuncunun aklı, eski takım arkadaşı Pierre van Hooijdonk&#8217;un, &#8220;Ona acıyorum. Çok iyi bir golcü. Avrupa&#8217;da 11&#8217;de oynayacağı bir takıma gitmeli&#8221; sözlerinden sonra karıştı. Semih&#8217;in özellikle İngiltere&#8217;de oynamaya sıcak baktığı ve gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirlendi. Portsmouth ve Sunderland kulüpleri uzun süredir izledikleri golcü oyuncunun peşini bırakmıyor.
Teklifte bulunmuşlardı
Hatta Portsmouth, transferin bitimine sayılı günler kala resmi teklifte bulunmuş ancak yanıt alamamıştı. İngiliz ekibi ısrarını sürdürürken, Semih&#8217;in de ilk 11&#8217;de oynama isteği ve 3 yaşındaki kızının eğitimini düşünerek, Ada&#8217;ya gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Hatta yıldız oyuncunun, kızının eğitimi için İngiltere&#8217;de okul baktırdığı da iddia edildi. Semih&#8217;i İngilizler&#8217;in yanı sıra Stuttgart, Dortmund, H.Berlin gibi Alman kulüpleri de istiyor.
-KAYNAK-

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu yaştan sonra nereye gidecek? ben inanmadım bu habere..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Asparagas haber kesinlikle.
Elle tutulur doğruluğunu göremedim...

'Davut

'Davut

Üye
Allah aşkına güldürmeyin ya....:kop:
Semih gitmez gitmek istemez.........
Onun yuvası bura.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...