Pazara 'Sow' var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Pazara 'Sow' var!


Sarı-Lacivertliler'in yeni yıldızı Moussa Sow, ilk maçına yarınki Beşiktaş derbisiyle çıkacak. Senegalli yıldızıyla dünkü idmanda birebir görüşen Kocaman'ın, golcüsüne özel görev vereceği de öğrenildi.


Fenerbahçe’nin gol sorununa çözüm bulması beklenen ve Fransa’nın Lille’in takımından transfer edilen Moussa Sow, Beşiktaş’la oynanacak derbide teknik direktör Aykut Kocaman’ın en önemli kozlarından biri olacak. Ülkesi Senegal’in Afrika Kupası’na erken veda etmesi sonrası önceki gün Türkiye’ye gelen ve ayağının tozuyla dünkü idmana da çıkan Sow’dan Kocaman çok şey bekliyor. Tecrübeli çalıştırıcının iki idmanla derbide boy gösterecek yıldızıyla özel olarak ilgilendiği ve takımın sistemi hakkında bilgi verdiği ifade edildi. Antrenmanların basına kapalı olduğu Sarı-Lacivertliler’de Sow’un, yol yorgunu olmasına rağmen istekli görüntüsünün teknik heyeti çok memnun ettiği ifade edildi.


‘Çok soğuk üşüyorum’

26 yaşındaki forvete, vatandaşı İssiar Dia’nın da derbinin önemini anlattığı ve Sow’un da dört gözle yarınki mücadeleyi beklediği belirtildi. Ayrıca sıcaklık farkından biraz etkilendiği gözüken Senegalli oyuncu, “Afrika çok sıcaktı, burası da çok soğuk üşüyorum” diyerek konuya esprili bir yaklaşımda bulundu. Öte yandan dünkü idmanda Can Bartu Tesisleri’ne gelen bir grup taraftar, oyunculara moral verdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
259
haltie
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
186
bilisimler
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
327
@Safak


Üst Alt