Çarşıdan aldım Shaqiri eve geldim Necati

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Çarşıdan aldım Shaqiri eve geldim Necati
Necati kendisiyle dalga geçenlere yanıtı sahada veriyor..

Shaqiri gelse yıllık 3.5 milyon Euro alacaktı. Necati ise 1 milyon TL’sini Antalya’da bırakıp, 400 bin dolar garanti, 10 bin dolar da maçbaşına imza attı. 5 maçta 5 gol, 2 asistle oynarken, Cimbom onunla 5’te 5 yaptı.

G.SARAY’DA Sivas maçında 2 gol, 1 asistle ligin en zor deplasmanlarından birini kolaya çeviren Necati Ateş bu performansı ile adı sarı-kırmızılılarla alındığında ortaya çıkan eleştirileri de tamamen toprağa gömdü.

-SARI-kırmızılı takımda Ünal Aysal, G.Saray’da başkanlık koltuğuna oturduğu günden itibaren en çok konuşulan konu forvete yapılacak yıldız transferiydi. Kalesinden, defansına, orta sahasına kadar birçok yıldızı renklerine katan G.Saray dünya yıldızlarını gündemine almasına rağmen aradığı ismi devre arasına kadar bulamadı. Bazen arayıp da bulamadığınız hep gözünüzün önündedir ya... Necati de G.Saray için aynen öyle oldu. Hem de sarı-kırmızılıların servet dökmeye razı olduğu yıldız oyuncuların aksine Necati yuvasına dönmek için Antalya’dan alacağı olan 1 milyon TL’den vazgeçti.

‘BU ATEŞ SÖNMEZ’
-BUNA rağmen G.Saray’a imza attığı ilk günlerde Basel’in yıldızı Shaqiri alınmayıp, Necati’ye dönüldüğü için sarı-kırmızılı taraftarların yönetime çok sert tepkileri vardı. G.Saray yönetiminin 12 milyon Euro’ya çıkmasına, KAP’a bildirilmesine rağmen Basel’in satmadığı Shaqiri’nin yerine Necati’nin alınmasına sanal ortamda “Çarşıdan aldım Shaqiri eve geldim Necati” şeklinde mesajlarla tepki göstermişlerdi.

-G.SARAY formasıyla yeniden çıktığı ilk maç olan G.Antep karşısında 1 gol atarak takımın 3 puana ulaşmasında büyük rol oynayan 32 yaşındaki golcünün bu performansı dahi kafalardaki soru işaretlerini silmeye yetmemişti. Günler geçtikçe çıktığı diğer maçlarda da grafiğini yükselterek devam ettiren Necati 5 maçta 5 gol ve 2 asist yaparak taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı ve transferinin ne kadar yerinde olduğunu herkese gösterdi. Bu arada Antalyaspor’a 250 bin Euro ödenerek alınan Necati Ateş’in bu sezon sadece 400 bin dolar garanti ve maçbaşı da 10 bin dolar aldığını hatırlatmakta fayda var.
 


arslansem

arslansem

Üye
Foruma her yazdığı doğru çıkan arkadaşlar ne demişti bu konuda hatırlamıyorum :ehe yazarsam şikayet ediyorlar biri hatırlatabilir mi :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Necati'nin Galatasaray'a transferinden bir çok Galatasaraylı memnun olmamıştı ...
Kurtarıcı olarak bu mu alındı , neye niyet neye kısmet , takımdan kötü şekilde kovulmuştu vs vs ... Bir sürü endişe sahipti bir çok insan da...

Necati'nin , kurtarıcı olarak bir işlev göremeyeceğini düşünenlerdendim açıkcası . 5 maçta 5 gol atıp takımının da kazandırması , bu eleştirilere cevap verdiğinin bir göstergesidir ... Bu şekil de umarım devam eder . :oke:
 
arslansem

arslansem

Üye
Canını yirim senin :ehe ama ben o zamanlar çoğu Gsaraylının çok sevindiğini düşünüyordum
 
greenmile

greenmile

Üye
shakiri kaç yaşında necati kaç yaşında bunu akıl edemiyorlar işte.Nitekim shakirinin transfer olduğu takım ortada necati ise bu saatten sonra ispanya 2.ligine bi gidemez
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
225
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
464
Haydar
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
433
Baydırman


Üst Alt