Selçuk, Şener Yüzünden Gitti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
Selçuk, Şener Yüzünden Gitti!


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Selçuk İnan arasındaki söz düellosuna Trabzonspor`un eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da katıldı ve Sadri Şener`i sert dille eleştirdi.

Anlam Vermek İmkansız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener`in Galatasaray`a transfer olan Selçuk İnan için, "Trabzon tarihinde `sevimli bir futbolcumuz vardı` diye bahsetmeyeceğiz.

Bahsetmememiz de lazım" şekildeki sözlerine sert tepki geldi. Trabzonspor Eski Asbaşkanı Hayterettin Hacısalihoğlu, "Selçuk İnan Sadri Şener yüzünden gitti. Şimdi başkanının Selçuk`u kötülemesini anlamak mümkün değil.”

Adnan Polat’a Cevap Vermeli

“Ortada yöneticilik başarısızlığı var. Sadri Şener, Trabzonspor`dan her giden futbolcu için kötü şeyler söylüyor. Neredeyse Selçuk futbolcu değil diyecek. Zamanında Gökdeniz içinde gaf yapmış, "Gökdeniz yıldız değil" demişti. Sadri Şener bu açıklamaları bir kenara bırakmalı. Patavatsızlık yapıyor" dedi.

Selçuk İnan`ın devre arasında G.Saray ile görüştüğünü hatırlatan Hacısalihoğlu, "Sadri Şener`in çok sevdiği ve hatta model aldığı Adnan Polat devre arasında transferi bitirmiş. Bunu Adnan Polat söylüyor. Sadri Şener çıkıp buna yanıt vermeli. Bu nasıl dostluk" diye konuştu.

taka
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
610
DiaBLoS
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
415
El~PisToLeRo
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
363
onurca06


Üst Alt