Sadri Şener : "G.SARAY İLE DOST KALMAYA GEREK YOKMUŞ"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Sadri Şener : "G.SARAY İLE DOST KALMAYA GEREK YOKMUŞ"



[h=2]Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray ve Burak hakkında ağır ifadeler kullandı. "Galatasaray ile dost kalmamız önemliydi ama demek ki gerek yokmuş" diyerek sarı kırmızılıları suçlayan Şener, Burak için de "Karakterinin böyle olduğunu tahmin etmiyordum, yanılmışım" diye konuştu.[/h]

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımın Almanya kampındaki sabah idmanı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şener Galatasaray'a ve Burak'a sert ifadelerle yüklendi.

Şener, "Bizden 100 tane Burak gider ama Galatasaray bir tane Trabzon dostluğunu daha kolay kolay bulamaz. Galatasaray Sultanisi'nin tedrisatına bir iki ders daha ilave ettirmek lazım" dedi.

"G.SARAY İLE DOST KALMAYA GEREK YOKMUŞ"
Burak'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili sorular üzerine Şener sert açıklamalar yaptı: "Burak'ın Galatasaray'a gitmesini beklemiyorduk. Bana gelip izin istemişti. Trabzon'dan ayrılmak istiyorum ama yurtdışına gideceğim demişti. Biz de peki demiştik. Zaten sözleşmesinde öyle bir madde var. Önce Lazio sonra Lokomotif Moskova'dan teklif geldi. Bu transferin sonunda o iki teklifin de menajeri tarafından yapılan bir işlem olduğunu anlamış olduk. Bizim için çok mühim değil. Bizden 100 tane Burak gider ama Galatasaray bir tane daha Trabzon dostluğunu kolay kolay bulamaz. Galatasaraylı arkadaşlara, gerçi pek artık arkadaşımız kalmadı ama şöyle bir tavsiyem var; sadece bizden değil diğer takımlardan yaptıkları transferlerde de hep isimleri çıkmaya başladı. Galatasaray'a pek yakışmıyor bunlar. Ama bizim dost kalmamız çok önemliydi. Olmalıydı diye düşünüyorum. Demek ki gerek yokmuş."

"BURAK'IN KARAKTERİ BÖYLEYMİŞ"
"Burak'a gelince, ben Burak'ın karakter yapısının böyle olduğunu tahmin etmiyordum. Bilmiyordum. O benim yanılgım oldu. İstikbali veya geleceği için Galatasaray'a gitmiş. Halbuki insan istikbali ve geleceği için Trabzonspora gider. Galatasaray'da ne işi var? O yanlış bir cümle. Ha 'Trabzon şehrini sevmiyorum o nedenle gidiyorum' derse ona bir şey diyemem. Yapacak bir şey yok."

ALBAYRAK'A GÖNDERME
Abdürrahim Albayrak'a da bir sözü olduğunu ifade eden Şener, "İfadesine göre Burak'ı başka takımın kampından almış. Ben hemşehrilerimin zeki olduğunu zannederdim. Madem o takımın kampından aldın parayı da oraya yatırsaydın. Bize niye yatırdın? İnsan ağzından bir laf çıkarken düşünür ondan sonra konuşur. Neyse hayırlı olsun. Galatasaray defteri bizim için kapanmıştır, Burak defteri kapanmıştır. Trabzon daima vardır. Dün de maçı seyrettim. Çok da mutlu oldum. Yeni transferleri çok beğendim. Bundan sonra belki bir iki tane daha transfer yaparız. Daha vakit var. Bu hafta UEFA disiplin kurulu kararları belli olsun. Bizim hangi lige kalacağımız belli olsun. Ona göre bir iki araştırmamız var. Onları da sonuçlandırırız" dedi.

"ÜNAL BEY'LE YEMEK YEDİK"
Moralinin iyi olduğunu vurgulayan Sadri Şener, "Sadece bir tane bu işle uğraşmıyorum. Bin tane isim var kulüple ilgili. Bunlar hep yaşadığımız şeyler. Büyük bir camiaydı, bana biraz ters geldi ama onlar da yapabiliyormuş. Çok da mühim değil. Ünal beyle daha önce bir yemek yedik. Ona teklifimi yapmıştım. Galatasaray'a verebilmem için 7 milyon artı 2 oyuncu. Yani ben dönüp halkıma şunu demeliydim; 'ben Burak'ın artı Selçuk'un da parasını aldım'. O zaman bu sevimli bir transfer olabilirdi. Ama onlar bu hakkı kullandılar. Ama şekil yanlıştı" diye konuştu.

"GALATASARAY 40.000, BİZ 800 KOMBİNE SATMIŞIZ"
Trabzonspor Başkanı Şener, kombine satışlarıyla ilgili de, "Galatasaray 40.000 satmış biz 800. Ama bunu kimse algılamak istemiyor. Yani bunu transferle bağdaştırmamak lazım. Ciddi transferler yapan bir takımız. 26 - 27 oyuncumuz var. Bunu 22'lere indirecek hoca. Fazlalığımız var. Ama hoca dersi ki mutlaka bir santrfor lazım. Onu da alırız. Şu anda bir sıkıntımız yok" dedi.

"GALATASARAY SULTANİSİ'NE DERS EKLEMEK LAZIM"
Şener, Burak'ın Galatasaray'a gitmesiyle ilgili kendisini eleştirenlere de yanıt verirken, "Alırken 'bravo başkan' demiyorlardı. Burak'ı tanımıyorlardı. Şimdi niye tepki oluşuyor ki. Bunu yaratan Trabzonspor. Trabzonspor'un hocası, yönetimi kadrosu. Bu gayet doğal. Ondan önce Gökdeniz'i de sattık. Daha önceki yıllar Ali Kemal gitti, Osman gitti. Aklınıza kim gelirse herkes gitti. Gayet doğal. Ben şekline karşıyım. Yoksa gidebilir. Hakikaten bir daha kolay kolay selam vermeyeceğimiz, Trabzonspor'un kapısından geçmeyecek bir menajere sahip. Ondan önce de başka bir menajerin başka bir versiyonu da Selçuk'ta vardı. O açıdan bakıyorum olaya. Ben mi farklı yetiştim? Gerçi Galatasaray Lisesi mezunu değilim ama demek ki çok farklı yeteneklerim var. Bence Galatasaray Lisesi'nin Sultanisi'nin tedrisatına bir iki ders daha ilave ettirmek lazım." diye konuştu.

"GÜN GELİR HESAP DÖNER"
Burak'ın Galatasaray'dan aldığı parayı Trabzonspor'un kendisine zaten verdiğini vurgulayan Sadri Şener, "Oradan aldığı parayı zaten biz veriyoruz. Trabzonspor'un ondan eksik kalan bir tarafı yok. Ama 'istikbal' lafından alınıyorum. İstikbal Trabzon'da daha önemli. Niye Galatasaray'da istikbal olsun ki? Onu biri bana söylesin. Gittiyse de gitti artık çok da mühim değil. Çok da büyütmenin anlamı yok. Trabzonspor'dan daha büyük değil. Ama insan bununla ileriki yallarda özel hayatında karşılaşır, siyasi hayatında, ticari hayatında karşılaşır. Son olarak şunu söyleyeyim; Türkçe'de çok güzel bir tekerleme var. 'Keser döner sap döner bu hesap bir gün döner' derler. Bunu da hep beraber görürüz" dedi.

İstanbul takımlarıyla yaşanılan gerginlikleri de değerlendiren Şener, "Fenerbahçe ile olan işi ben yapmadım. Devlet yaptı. Hep kafayı bükemezsin ki. Tabi İstanbul takımları, Anadolu takımlarına her dediklerini yaptırarak hayatlarını idame ettirmişler. Biz ona pek uymayan bir takım olduğumuzu hep söyledik. Hele ben başkan tipi olarak hiç uymam. Bizim takım çok iyi. Yeni transferler çok iyi. Bir iki eksiği varsa da tamamlarız. Her sene olduğu gibi bu sene de şampiyonluğa oynarız. Çocuk gibi dakikada bir transfer onu al bunu al, yanlış. Her sene transfer olur mu? Beşiktaş'ı görüyorsunuz. Hocanın istediği yerlere alırız gerekirse" dedi.
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Demaaa ! Bakarsın isin düser yine Sadrii
 
'Sefer

'Sefer

Üye
5 milyona serbest kalma maddesini koymasaydında elinden kaçırmasaydın sadri başkan
 
  • Beğen
Tepkiler: India
clawiss

clawiss

Üye
bence Trabzon halkının tepkisini çekmemek için medya şovu sayın Sadri Şener'in!
 
jackalmami

jackalmami

Üye
dost kalmaya gerek yokmuş sanki sana ihtiyacımız var...
Sanane adam ister moskova ya gider ister tv ciye gider ister cimboma gelir... Niye zoruna gitti bu kadar? Hee yoksa anlayamadın mı hala galatasaray ın türkiyenin en büyük kulübü olduğunu....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt