Transfer savaşı çıkmasın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Transfer savaşı çıkmasın!


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alan Eskişehirsporlu Alper Potuk devre arasında takımından ayrılabilir. Yetenekli futbolcunun bonservisi için 5 milyon euro talep eden Eskişehir yönetimi 'Ocak ayında' teklifleri dinleyecek.
Sarı-kırmızılı yönetim Alper için istenen 5 milyon euronun 'yüksek' olduğu görüşünde birleşirken, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ise indirime gitmeye bir türlü yanaşmıyor.
Sezon başında Alper için sıkı bir pazarlığa giren ancak transferi noktalamayan Galatasaray, orta sahayı güçlendirmek isterken listenin ilk sırasına bu oyuncuyu yazmıştı.

TRABZON DEVRE ARASINDA SÜRPRİZ YAPAR MI?

Galatasaray'a gelmeye sıcak bakan ancak Halil Ünal'ın tutumu karşısında 'beklemede' kalan Alper'in transferi için yeniden zemin yoklanması bekleniyor. Trabzonspor'un da devrede olduğu oyuncu için Eskişehir'in takas teklifini değerlendimesi halinde sarı-kırmızıların transfere nokta koyması bekleniyor. Bordo-mavililerin başkanı Sadri Şener ise istenen rakamın yüksek olduğunu belirtti.

Burak Yılmaz transferinin ardından Trabzonspor ile Galatasaray yönetimi arasında soğuk rüzgarlar eserken, Alper'in de sarı-kırmızılı formayı giymesi durumunda bordo-mavililerin tepkisi muhtemel gözüküyor

Bu sezon Eskişehirspor'da başarılı bir grafik ortaya koyan ve 13 karşılaşmada 3 kez fileleri havalandırarak 3 de asist yapan 21 yaşındaki futbolcu 366 isabetli pasla oynama başarısı gösterdi. Florya'ya ayak basması halinde Selçuk İnan ile iyi bir ikili olması beklenen Alper için Galatasaray'ın 4 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.
 
onurca06

onurca06

Üye
21 yaşında olması uzun vadede gelecek vaad edebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt