Selam arkadaşlar Samsung Star Wifi Yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

eren882

eren882

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar Samsung Star Wifi Yardım!!
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmeliyim ki Samsung Star GT S5233A kullanıcısıyım (yani normal star) :D ve bu normal star konusunda a'dan z'ye yardımcı olabilirim.
Ancak şu bikaç gündür Star Wifi almak istiyorum hatta hemen alabilirim ancak kafama takılanları siz değerli arkadaşlarıma danışma istedim.
Mümkünse sadece star wifi kullanıcıları yada yakınları kullanan arkadaşlardan net bilgiler istiyorum yani sanırım çalışır yada sanırım bulunur gibi değil bulundu ve sorunsuz kullanılıyor gibisinden NET bilgiler ;)

Gelelim kafamı kurcalayanlara;

1- Wi-fi bağlantı performansı nasıldır?
2- Bazı arkadaşlar video izleme olayında sorun olduğunu söylüyorlar flash playerla ilgili bunu detaylı açıklayabilir misiniz?
3- Wi-fi ile çalışan msn bulamadım diyen arkadaşlarımız var bu konuda ne dyorsunuz?

Telefonu uzun uzun inceledim star ile arasında kasa olarak hiçbir fark yok sadece menüye prestonda olan uygulama menüsü eklenmiş (sağ üst köşeden açılan ek menü) bunun dışında herşeyiyle bire bir aynı

Yardımcı olan arkadaşlara yürek dolusu teşekkürler...

Lütfen net bilgiler arkadaşlar ;)

Saygılarımla...

atakaneldar

Üye
2 gündür kullanıyorum telefonu we bu modeli aldıgm ıcın cok memnunum.Özellikle wi-fi lisini beklemıstım.Wifinin çalışma performansı oldukça iyi ben aldıgımdan beri hiçbi sıkıntı yasamadım.Flash player sorunu evet bendede war halada bulamadım nette aramaya dewam edıyorum maalsef.Msn konusundada bişi diemıyorum daha denemedım cunku

okkangal

Üye
getjar.com adresine wşfş şle bağlanıp çeşitli msn ve web browser ları kurabilirsiniz ....

delicevatfc

Üye
ayrıca kalemi var kardeşim. 1 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. ve sensör olayı mükemmel.

SAINT1

SAINT1

Üye
Kardeşim wi-fi perfonmansı gayet iyi.tek çizgi ile çektiği yerde bile hızlı bağlanıyor.
Şimdi bu kafa karıştıran video olayına gelelim.Aslında facebook'ta falan görüntülenmesi çok zor gibi geliyor.youtube'da mutlaka görüntülenmesi lazım bence çünkü kendileri eklemiş youtube'u.Fakat bunlar olmasa bile video izleyebilirsin mywave.com gibi video izleyebileceğin siteler var.hatta indirebilirsinde.
MSN olayı var zaten hertaraf messenger,EBUDDY programlarıyla kaynıyor.arkadaşlarında dediği gibi gEtjar'da bu tür uygulamaları bulabilirsin.
SEN NET CEVAPLAR İSTİYORDUN KAFAN KARIŞMASIN İŞTE NET CEVAPLAR:
1- Wi-fi bağlantı performansı nasıldır? İYİ
2- Bazı arkadaşlar video izleme olayında sorun olduğunu söylüyorlar flash playerla ilgili bunu detaylı açıklayabilir misiniz?SİTESİNE GÖRE SORUN OLUYOR.
3- Wi-fi ile çalışan msn bulamadım diyen arkadaşlarımız var bu konuda ne dyorsunuz?MSN GANİ KAYNIYOR.

oakturka

Üye
Wifi performansı iyi... Video izlemek için opera mini ile video izlemek mümkün... MSn için Nimbuzz, e-budy, kanka msn gibi programları kullanabilirsiniz... sorunsuz çalışıyorlar....

homelinefc

Üye
beyler wifi nasıl kullanıcam? Yardımcı olurmusuz

kwnchh

kwnchh

Üye
1) wi-fi performansı oldukça başarılı (Nokia 5800 ile kıyaslamasını yaptık daha evvel)

2) video izlerken sorun oluyormuş? gibi bir soru sormuşsun ama ucu biraz açık kalmış bunun. İnternet üzerinde birazcık zorlayabilir,sebebi ise kendi tarayıcısı Youtube'yi açamıyor (mahkeme kararı ile erişim engeli diyor) ve birde yine kendi tarayıcısıyla Facebook üzerinde (ya da herhangi bir site..) video izlenemiyor. Bunun çöüzümü aslında çok kolay :

bu linkten indireceğin program aracılığıyla tüm bu engeller kalkıyor..

3) wi-fi aracılığıyla messenger için :

bu linkten indireceğin programı kullanabilirsin.

Fakat tarayıcı ve Messenger için kontür gitmesin (ya da faturaya etki etmesin) dersen (-ki zaten wi-fi ile çalışan diye belirttin) öncelikle programları kullanmadan evvel bağlantı ayarını yapmalısın (Bulduğun kablosuz ağı seçmelisin bağlantı seçeneklerinden)

Umarım fazla karışık olmamıştır ve yardımcı olabilirim,olabilmişimdir..

timberyard

Üye
merhAba arkadaslar benim telefon wi fi ile ile bir kere bağlandığı yere bir daha girmiyor bunun ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın.

saygılar..

batu190594

Üye
arkadasım uzatmaya gerek yok ben cıktıgı hafta aldım wi-fi güzel hic sorun yasatmıyo videolarda bazı programlar sayesinde izleniyo msn de mobil msn indir icinde baglanma secenekleri var ordan baglandıgın modemin adını cek al sana bukadar

buraq_38

Üye
Ben 4 aydır samsung star 5233 wifi kullanıyorum çok memnunum bu telefon için özellikle ewime kablosuz modem aldım telefonumdan bağlanıyorum ve kullanıyorum bu telefondan msn ye girmek istiyorsan telefonundan ebudy e gir oradan direk indirmek için link geliyor. Ona tıkla indir telefonundan ebudy hesabı al ve kullan

e.kursunluoglu

Üye
wifi aldım ama halen evde baglanamıyorum.modemı bulıuyor ama baglanmıyo.tum ayarlarıda dogru.ya baglanıyor dıyıp uzun sure takılı kalıyo ya ap bulunamıyo yaada hemen baglantı kesıldı dıyor.msn programını nasıl ındırebılırız pekı bılgısı olan varmı.

Üst Alt