Samsung’un 12 inç Windows Tableti WİFİ Sertifikasında Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung’un 12 inç Windows Tableti WİFİ Sertifikasında Ortaya Çıktı
Microsoft’un Windows 10 güncellemesi ile tablet pazarındaki hızlı yükselişi Samsung’u da harekete geçirdi. Samsung 12 inç ekranlı bir Windows tablet üzerinde çalışıyor.



Ağustos geri döndüğümüzde, Samsung’un 12 inç ekrana sahip bir Windows tablet modeli üzerinde çalıştığına dair bazı bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Bugün gelen bilgilerde ise Samsung’un SM-W700 model numarası altında üst seviye bir Windows 10 tablet üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Samsung, 12 inçlik Windows 10 Tablet Hazırlıyor Olabilir



Wİ-Fİ sertifika sürecinde ortaya çıkan Samsung’un yeni Windows 10 tableti 12 inç boyutunda 2560×1600 veya 3840×2400 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekrana sahip olacak. 14 nanometre Intel Core M işlemciye sahip olacak olan Samsung SM-W700 Windows tablet son gelen bilgilere göre 4GB sistem belleği ve S-Pen kalem desteği ile birlikte gelecek.

Samsung’un uzun bir aradan sonra yeniden Windows işletim sistemli tableti merakla bekleniyor. Windows hayranlarının bu heyecanlı bekleyişler sürerken, Samsung’un yeni Windows tableti SM-W700 model numarası ile WiFi sertifika veri tabanında ortaya çıktı. Hindistan’ın ithalat verilerinin listelendiği Zauba üzerinde ise bu tabletin 12 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı doğrulandı.




Samsung 12 inç 4K Ekranlı Windows 10 Tabletini Hindistan’da Test Ediyor!

Samsung’un yeni Windows 10 işletim sistemli 12 inç tabletini ne zaman gün yüzüne çıkacağı henüz bilinmiyor. Fakat gelen bilgilere göre yeni yılla birlikte Ocak ayındaki CES Tüketici Elektroniği Fuarı’nda ya da Şubat ayında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde Samsung’un Windows tabletini tanıtması bekleniyor.




Samsung’un 12 inç Windows Tableti WİFİ Sertifikasında Ortaya Çıktı - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


Üst Alt