Gerçekleştirilen Buluşmalar Şehriyar-Tahir Buluşması - 18-06-2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akıncı

Üye
bize de al göder iki tshirt

Tepkiler: Dede

Oğuzhan

Üye
Oooo... Allah muhabbetiniz artirsin. Vallahi cok sahane bir bulusma olmus.

Senseiyle buluşacam diyordun ahmet abi güzel buluşma olmuş bende aranızda olmak isterdim. Kayra her zamanki gibi çok şirin Maşallahı var. Neyse cuma günü hayırlısıyla İstanbuldayım yine bi cevahir yaparız bakarsınız. Ali abi de gelecek Adanadan ben artık 3 ay İstanbuldayım. Müsait bigünde ayarlarız Anıl kaçarın yok bu sefer okulu bahane edemezsin şimdilik gelebilecekleri gözüme kestirdim buluşmaların yıldızı Sait abiyi de bekleriz. Diğer arkadaşlarda müsait olursa güzel olur bakalım

KayraBey

Üye
Oooo... Allah muhabbetiniz artirsin. Vallahi cok sahane bir bulusma olmus.

Ortak seninle de görüşeceğiz inşallah sabret

Bak bu harika olur.Seninle beraber Diablos'u rahatsız edelim müsait zamanda.Hemencik 1 minibüs hooop ordayız

Türe

Üye
Ahmet abi sakallar niye böyle diye sorsam

MrTech

Üye

Aman abi bosver.
Onlar yansin n'olacak
Siz huzurlu olun gerisi yalan..

Aslında bende gelebilirdim ama sıkıcı biri olduğum için ses çıkarmadım neyse muhabbetiniz bol ola

Öğrenci adamdan para istenir mi ayıp ayıp genelde arkadaşlarla dışarı çıkınca ben pek konuşmam ilgi alanlarımız çok farklı oluyor boşuna sıkmak istemedim

KayraBey

Üye
Aslında bende gelebilirdim ama sıkıcı biri olduğum için ses çıkarmadım neyse muhabbetiniz bol ola

Öğrenci adamdan para istenir mi ayıp ayıp genelde arkadaşlarla dışarı çıkınca ben pek konuşmam ilgi alanlarımız çok farklı oluyor boşuna sıkmak istemedim

Yahu sana da bir pizza söylerdik lafımı olur Hakan.Elbet bir ortak yan bulurduk.Olmadı ben hayat hikayemi anlatırdım yuvarlanıp giderdik
Zaten Kayra sağolsun bizi bayağı güldürdü

Tepkiler: Joker
    Konu Sahibi

Tamam iste biz konusurduk sen de hesaplari oderdin
Gelseydin ya memleket meselesi konusmayacaktik ya, alt tarafi normal sohbet ettik sıkılacak ne var..
Hem Kayra varken insanin cani sıkılır mi hic

O zaman bidahaki buluşmaya boş olursam sizinle gelirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...