volvo ve audi nin kalitesi belli fakat volvoc30 sanki volvo düşmanı birisi tarafından tasarlanmış bir araç bu kadar garip olabilir.bu sebepden ben audi ile leon u karşılaştırıyorum hondayı aralarına bile katmıyorum.
Audi gerçekden sağlam ve güçlü bir araç leon onunla başa çıkamaz ama leon cupra derse işte o zaman tartışmasız leon tercihimdir derim sana
motor özelliklerinide belirtseydin daha iyi yorum yapılabilirdi çünkü seat leon'un 7 farklı motor modeli var hangi birini karşılaştırsak değilmi...
1. Volvo o güzelim aracı dünyanın sektöründe önde gelen bayan tasarımcı ve mühendisleriyle tasarladı. yani senin beğenmediğin o araca kadın eli deydi... ve üstteki arkadaşın dediği gibi motor seçenekleride gayet kuvvetlidir.
2. Seat ve Audi kendini kanıtlamış markalar ve yazdığınız modellerde şu an en çok ilgi gören araçlar. Ancak Honda yı bu araçların dışında tutmak şaka gibi. ha daha iyi dersen tartışırız ama aşağı kalır yetişemez felan güldürme beni... dünya üzerinde bana öyle bir motor söyle ki hem düşük devirlerde 1.4 lt ekonomisinde olsun hemde gaza basınca (v-tec AÇTIIIII

) spor bir aracın bile modifikasyon sonucu ulaşabildiği 9000 devre ulaşsın... (9000 devir = ekstra hız) senin audi ve seat 1. vitesten 2. vitese ordanda 3. vitese atma hazırlığındayken v-tec honda type r 2. vitese yeni geçer

bilmiyorum yeterince açık mı?
Herşey bir yana Honda Asimo'yu yaptı ! ya diğerleri ne yaptı

(Teknoloji lideri otomobiller üretmek için teknoloji lideri olmak gerekir) Hondayı aşağılamak için bilmek lazım öyle audi seatla olmaz bu işler
Sonuçta HONDA HAYAT ONDA
(Kadına etek, erkeğe V-Tec yakışır

)