SEAT LEON AUDI A3 VOLVO C30 HONDA CIVIC HB hangisini alırdınız

Sponsorlu Bağlantılar

birini seçin

• Kullanılan toplam oy
    89
masub

masub

Üye
    Konu Sahibi
SEAT LEON AUDI A3 VOLVO C30 HONDA CIVIC HB hangisini alırdınız
sizce hangisi?

masub

masub

Üye
    Konu Sahibi
yok mu arkadaşlar bu işlerden anlayan?

turgay89

turgay89

Üye
hocam keske motorlarını da yazsaydın daha belirleyici olurdu

AnTibiYoTiK

Üye
bende honda civic 1,6 ies hb var süper bi araba tavsiye ederim
modifiyede süper uygun bi araba

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
hepsini alırım ben

fatal19ty

fatal19ty

Üye
honda hayat onda ben civic type rye bindim (2004 model) yani by black pitbull diyebiliriz

by tuning

Üye
kardes ben sana diim benim tuning dükkanım war ben sana leon derim cünkü audi acayip fazla benzin harcar

--------------- Ekleme ---------------

artı k sende tüp mü taktırın bilemem ama sana diim leon hem kaslı kemikli hemde ii bir araba

masub

masub

Üye
    Konu Sahibi
kardes ben sana diim benim tuning dükkanım war ben sana leon derim cünkü audi acayip fazla benzin harcar

--------------- Ekleme ---------------

artı k sende tüp mü taktırın bilemem ama sana diim leon hem kaslı kemikli hemde ii bir araba
ben de leon hastasıyım zaten.18ime bastığımda alıcam inşallah.

sercan_bjk

Üye
audı a3 daha şekil ama modifiyeye bile gerek yok arabanın cazibesi yeter

drift_king55

Üye
tabikide audi a3 alırım aralarında en hoş görünümlüsü ve en kalitelisi bence.

bidibidi12

bidibidi12

Üye
volvo ve audi nin kalitesi belli fakat volvoc30 sanki volvo düşmanı birisi tarafından tasarlanmış bir araç bu kadar garip olabilir.bu sebepden ben audi ile leon u karşılaştırıyorum hondayı aralarına bile katmıyorum.

Audi gerçekden sağlam ve güçlü bir araç leon onunla başa çıkamaz ama leon cupra derse işte o zaman tartışmasız leon tercihimdir derim sana
motor özelliklerinide belirtseydin daha iyi yorum yapılabilirdi çünkü seat leon'un 7 farklı motor modeli var hangi birini karşılaştırsak değilmi...

suskunperi

Üye
krdes eyer paraya acımam diyorsan bnce volvo c30 t-5(225hp) veya R(300hp) al gerçekten çok güçlü konforlu sağlam ve hızlı araçlar gösterdiin diyer araçlar bunun yakınından bile geçemezler

nitroux

nitroux

Üye
volvo ve audi nin kalitesi belli fakat volvoc30 sanki volvo düşmanı birisi tarafından tasarlanmış bir araç bu kadar garip olabilir.bu sebepden ben audi ile leon u karşılaştırıyorum hondayı aralarına bile katmıyorum.

Audi gerçekden sağlam ve güçlü bir araç leon onunla başa çıkamaz ama leon cupra derse işte o zaman tartışmasız leon tercihimdir derim sana
motor özelliklerinide belirtseydin daha iyi yorum yapılabilirdi çünkü seat leon'un 7 farklı motor modeli var hangi birini karşılaştırsak değilmi...

1. Volvo o güzelim aracı dünyanın sektöründe önde gelen bayan tasarımcı ve mühendisleriyle tasarladı. yani senin beğenmediğin o araca kadın eli deydi... ve üstteki arkadaşın dediği gibi motor seçenekleride gayet kuvvetlidir.

2. Seat ve Audi kendini kanıtlamış markalar ve yazdığınız modellerde şu an en çok ilgi gören araçlar. Ancak Honda yı bu araçların dışında tutmak şaka gibi. ha daha iyi dersen tartışırız ama aşağı kalır yetişemez felan güldürme beni... dünya üzerinde bana öyle bir motor söyle ki hem düşük devirlerde 1.4 lt ekonomisinde olsun hemde gaza basınca (v-tec AÇTIIIII :D) spor bir aracın bile modifikasyon sonucu ulaşabildiği 9000 devre ulaşsın... (9000 devir = ekstra hız) senin audi ve seat 1. vitesten 2. vitese ordanda 3. vitese atma hazırlığındayken v-tec honda type r 2. vitese yeni geçer :D bilmiyorum yeterince açık mı? :box

Herşey bir yana Honda Asimo'yu yaptı ! ya diğerleri ne yaptı :D (Teknoloji lideri otomobiller üretmek için teknoloji lideri olmak gerekir) Hondayı aşağılamak için bilmek lazım öyle audi seatla olmaz bu işler:nono:

Sonuçta HONDA HAYAT ONDA :D

(Kadına etek, erkeğe V-Tec yakışır :D)

mayske

Üye
tabiiki de honda beyler dayımın cıvıc var mütiş bi araba devirli kullandığında gayet iyi bi araba ve yüksek devirlerde araba uçuyo hemen bence honda müthiş bi araba ha seat volvo da güzel konfor tamam ama yinede en güzeli honda

JayJayyy

Üye
civic

Kingmortall

Kingmortall

Üye
leon cupra alırım

bozokhan

Üye
audı a3 ikincide leon tabiki. fakat kafamda bı chevrolet cruz almak var şu an :D

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha ben daha dün 1.4 tsi stylie leon aldım tadından yenmiyo gaza basınca araba altından kaçacak gibi ama tabi cupra olsa daha fena olurdu

__xXx__

__xXx__

Üye
hiç birini almam nie dersen hiç biri verilen parayı haketmez audi a3 zaten audinin rezilliği honda civic hb güçlü motoru war ama dış görünüşü ve iç tasarımı irenç volvo c30 suspansiyon sıfır seat leon dış görünümü sahane ama teknoloji sıfır bunların yerine BMW 1 serisi- opel GTC 2012 - mercedes c180 amg - vw golf R yada scirocco bunlardan biri derim
kardeş leon a hiç binmedin herhalde teknoloji sıfır falan değil

Üst Alt