searh v1.0 bilgisayardaki gibi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
searh v1.0 bilgisayardaki gibi
telefonda bulmak istediğinizi arama kısmına yazıp nerede aramak istiyorsanız işaretleyip search diyor çıkan sonuçları inceliyoruz...Böylece telde daha önce giriş yaptığmız ajanda notu sms rehber v.s ne varsa buluyor veya arama kısmına bişey yazmıyoruz nerden arama yapmak istiyorsak mesala mesajlar ve rehberi işaretleyip içeriğin hepsini buluyor...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge, Blues_3000, 1aci ve 19 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim.

TopFury

TopFury

Üye
Teşekkürler arkadaşım...birşey sorucaktım, son nesil symbian da zaten search yok mu ana ekranda?

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşım...birşey sorucaktım, son nesil symbian da zaten search yok mu ana ekranda?

rica ederim.
son nesil olan symbianları bilmiyorum benim tel N73 versiyon güncelleyince search geliyor ama ben telden kaldırıyorum bence kullanışsız içeriğinde 2 tane seçenek var biri tel içeriği arıyor ama yinede bu verdiğim programa göre eksiği var.Bu programda arama kısmına illa aranacak bir kelime girmemize gerek kalmıyor.Neyi aramak istiyorsak işaretleip ara diyince hepsini buluyor versiyon güncellemesiyle birlikte gelen arama bunun tam tersi illaki bir şeyler yazman gerekiyor.
2. seçeneği windows live arama ben onuda kullanmıyorum opera miniyi tercih ediyorum.

teşekkürler[/QUOTE

ben teşekkür ederim Berke.

TopFury

TopFury

Üye
Hmmm...anladım.Sağol açıklaman ve paylaşımın için :oke:

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

g1gfe4ds2

Üye
güzel paylaşım teşekkürler.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
emeğine Sağlık RUMMAN

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Levent.

By Kavak

By Kavak

Üye
teşekkürler

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

varyou

varyou

Üye
arkadaslar her resimde görüyorum bu ks mobile simgesini bende yüklüyorum güzel calısıo ama bi kişi beni arıyamıyor bile arandıgımda telefon:bazı programları kapatın falan diyo

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
çok teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolasın

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
sende sağolasın :)

Adilx05

Adilx05

Üye
Sağol...

[Cenk]

[Cenk]

Üye
sisx uzatılı 7610 v.b tellere olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt