kanlıgöz55
Üye
se xperia x8 almayı düşünüyorum bi kaç sorum var
1.kamerasında odaklama varmı mesela bir sayfayının fotosunu çekip okuyabiliyormusun. bide video çekim kalitesi nasıl. bi foto
2.dokunmatiklik ve sensör kalitesi nasıl (nokia 5800 e göre )
3. facebook ve youtubeden direk olarak video izleyebilirmiyim. facebooktan sohbet edebilirmiyim
4.mp4 oynatıyormu. kamerada flaş
5. bedava navigasyon
6. hd oyun kalitesi nasıl kasma falan yapıyormı.
7. android sürümü kaç
8. multi touch özelliği varmı
şimdiden tşk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
se xperia x8
mayı düşünüyorum bi kaç sorum var 1.kamerasında odaklama varmı mesela bir sayfayının fotosunu çekip okuyabiliyormusun. bide video çekim kalitesi nasıl. bi foto
video koyarsanız sevinirim. 2.dokunmatiklik ve sensör kalitesi nasıl (nokia 5800 e göre )
3. facebook ve youtubeden direk olarak video izleyebilirmiyim. facebooktan sohbet edebilirmiyim
4.mp4 oynatıyormu. kamerada flaş
mı 5. bedava navigasyon
ıyormu. (mesele adres yazıcam o bana sağa sola dön diicek) 6. hd oyun kalitesi nasıl kasma falan yapıyormı.
7. android sürümü kaç
8. multi touch özelliği varmı
şimdiden tşk
kasma yapmaz..
ama sana bişey daha diyeyim. ben sıkı bir sony ericsson kullanıcısıydım ve bezdirildim. sürekli çıkarttığı hatalar, teknik desteğinin sıfır olması yordu beni. en sonunda vazgeçtim. ve emin ol bu sorunları yaşayan sadece ben değilim. aslına bakarsan önerdiğim optimus me x8 ile aynı ayarda neredeyse hiç bir farkı yok hatta artıları var. bu aralar ciddi biçimde lg takip ediyorum çünkü çok iyi işler yapmaya başladılar smartphone konusunda. gerek özellikleri gerek teknik desteği ile ciddi bi atağa geçtiler. kullanan arkadaşlarımdan da olumlu yanıtlar alınca daha da bi ilgimi çekti. bu bütçeye önerebileceğim smartphone optimus me olur hatta cebine fazlasıyla para bile bırakıyor. ama bütçeni 250 tl kadar arttırabilirsen çok iyi bir smartphone önerebilirim sana.