SE Xperia Neo - Samsung Galaxy W

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
raikirin

raikirin

Üye
    Konu Sahibi
SE Xperia Neo - Samsung Galaxy W
Oncelikle selam herkese,

Xperia neo almayi dusunuyorum fakat web tarayicisinda flash icerikli sitelerde bariz takilmalar yasadigini farkettim.Bu durum opera vs. gibi uygulamalarda da varmidir? Veya ICS guncellemesinin buna bir etkisi olur? Galaxy W"yi de inceledim.Tarayici konusunda gayet iyi bu konuda.Fakat kamera ve ICS guncellemesinin gelemeyecek olmasi beni biraz dusundurdu.Yinede bu cihaz hakkinda da goruslerinizi almak isterim.Tesekkurler simdiden.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
güncelleme dert değil rom yüklersin olur biter

raikirin

raikirin

Üye
    Konu Sahibi
Neodaki web tarayicisi gercekten sıkıntılı.Aynı durum Arc'ta da var.Fakat W bu konuda basarili.İnternette cok dolasan biri olarak bu puruzunden dolayi neoyu eledim.Sanirim secimim W'den yana olacak.

undertaker000

Üye
ben galaxy w kullanıyorum ve gayet memnunum.tavsiye ederim.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş kesinlikle W diyorum
ICS güncellemeside eğer S e gelirse bunada gelebilir belki yada kesin birisi bu telefon için uyarlar ICS yi merak etme

raikirin

raikirin

Üye
    Konu Sahibi
Neo'nun web tarayıcısı çok takılmalar yaşıyor.Xperia serilerine baktım, çoğunda aynı sorun var şuan.

dedereis123

dedereis123

Üye
neo v kullanıcısıyım suan kadar oyunda dahi bir takılma ile karsılasmadım , neodan bir farkı yok v nın yanı ben sadece memnun olacagına ınanarak neo yu tavsiye ederim , samsung w da yukseltme gelcegini sanmıyorum gelse bile çok uzun surer , sony ericson yine bu konuda basarılı olarak cogu firmadan once yukseltilcegini duyurdu

mertcb

mertcb

Üye
Aynı dert bende var :hmmm Neo kamerasıyla aklımı çeliyor ama galaxy w'de 1.4 ghz işlemci var. Benim için tarayıcıda kamerada önemli özellikler ama ne yapcağımı bilemiyorum :ağlarım: Bir de ben telefonu alınca aveanın 1GB internetini kullancam neo alırsam heralde bayağı bir kasar gibi :ehe Bir de samsung güven vermiyor sony 4.0'ı garantiledi. Neo galaxy s'den bile daha düşük olmasına rağmen alacak 4.0'ı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...