SE Xperia Arc S / Xperia P mi yoksa Galaxy S2 mi alayım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emman

Üye
    Konu Sahibi
SE Xperia Arc S / Xperia P mi yoksa Galaxy S2 mi alayım ?
Beyler öncelikle merhaba. Bu telefonlar arasında kaldım. Şunu bilmenizi isterim çok aktif bi kullanıcı değilim, batarya benim için önemli. Çok ağır oyunlar uygulamalar vs kullanmam ; yani performans canavarı birşey istemiyorum o yüzden " üstüne şu kadar para koy git Galaxy S3 al " falan demeyin. Kamera benim için çok önemli , bunun ardından ses kalitesi geliyor. Web performansı da yeterli olmalı. 1300-1400 lira bütçe var. Bu telefonların ICS performanslarına baktım netten; hepsi kabul edilebilir düzeyde. Çok janjanlı birşey istemiyorum üniversitede beni yarı yolda bırakmasın yeter.

*Kamera
*Batarya
*Ses kalitesi

Bu 3 faktör için karşılaştırırsak hangisini önerirsiniz ?

Kerim.

Kerim.

Üye
xperia p hakkinda bi fikrim yok ama ben olsam s2 alirdim

emman

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş nedenini de açıklayabilir misin ;)

Kerim.

Kerim.

Üye
s2 yi cok seviyorum.cok guzel telefon.kamerasi,tipi,aksesuar coklugu,oyun performansi,ekrani,internet pErformansı falan.ne biliyim çok güzel telefon

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Bende kerime katılıp s2 diyorum bu seceneklerin arasında.

emman

Üye
    Konu Sahibi
Keşke S2 UI olarak timescape kullansaymış . TouchWizard Biraz soluk geldi bana. Bir de S2 deki pembe kamera sorununu yaşayan var mı aranızda ?

- - - Eklendi - - -

Keşke S2 UI olarak timescape kullansaymış . TouchWizard Biraz soluk geldi bana. Bir de S2 deki pembe kamera sorununu yaşayan var mı aranızda ?

cortex47

cortex47

Üye
kamera da önemliyse sony xperia s'e bak? he yok bu üçü diyorsan galaxy s2 benim sana önerim.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
touchwizardı takma kafana daha bir kere timescapei kullanmadın :D

emman

Üye
    Konu Sahibi
El-CD

El-CD

Üye
Tabiki Galaxy S2

Kerim.

Kerim.

Üye
Kullandım timescape i : neo v kullandım arkadasın bi de xperia u da kullandım çok hoşuma gitmişti o yüzden dedim.

Launcher ler var.o sorun degil.

- - - Eklendi - - -

orjinal kadar olmasa da iyi yine

ibrahimkoc_1907

Üye
s2 ile xperia s iyidir arc s bunların yanına yaklasamaz bile

SilentOne

SilentOne

Üye
xperia s al ozamn aga o butceye

emman

Üye
    Konu Sahibi
xperia s al ozamn aga o butceye
Aga xperia s de televizyon kumandası gibi yav :D Hem şu an 1600 lira , bütçe max 1400. Bakıcaz artık . Bu aralar s2 nin pembe kamera sorununa takıldı kafam ; hemen hemen her s2 de oluyo falan dediler . Ama pek kafaya takacak bi durum değil , şu an tercihin s2 den yana.

muhodo

muhodo

Üye
p nin ekran çöz s2 den yüksek ve bravia engine le en parlak ekrana sahip tek eksi yönü 1 ghrtz çift çekirdek işlemcisi var s2 de 1.2 o ama pek farkı olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt