SE MPS-60 hopörlörü PC'ye bağlamak için yardım arıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

killedby

Üye
    Konu Sahibi
SE MPS-60 hopörlörü PC'ye bağlamak için yardım arıyorum.
Herkese merhaba,

arkadaşlar elimde Sony Ericcson MPS-60 hopörlörüm var ve pcye bağlamak istiyorum, taşıması kolay ve kendim yapmaya çalışacağım zevkli bir uğraş olacak. Nette araştırdığım birisi you-tube'da video yayınlamış dizüstü bilgisayara bağlamış.

Bulmam gerekenler sanırım Ses için sol (5) ve sağ (6), USB'den elektrik alacağı için gereken bağlantının hangisi olması olduğundan emin değilim bu konuda bilenlerden yardım istiyorum. Elimde SE J220'den çıkma dişi giriş var zaten lehimsiz vs.siz çektim çıktı :D ona bağlantıyı uyarlamaya çalışacağım böylece hopörlöre de zarar vermemiş olacağım (inşallah :)) tekrar SE telefon alırsam da kullanacabileceğim. Bir de en alttaki resimde hopörlörün çıkışını çektim numaralandırma doğru mu acaba?




Bunları da yine you-tube yapanların videolarından aldım.




Mavili resimde bağlayan arkadaş elektriği şarj aletinden almış ben usb yapmaya çalışacağım sanırım bu kadar bilgi ile yapabileceğim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt