SE Arc S Alıcam Sizce bu zamanda iyi bir seçimmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sergen123

Üye
    Konu Sahibi
SE Arc S Alıcam Sizce bu zamanda iyi bir seçimmi ?
Arkadaşlar Arc S alıcam ama aklıma takılan bir kaç sorun var ?
1- Telefona ICS yüklendiği zaman aşırı ısınıyormuş
2- Çatlama problemi
3- 512 mb ram yetmiyebilirmiş
Bu 3 tane sorunum sayesinde telefonu almaktan vazgeçebilirim , birde ben 512 mb rami oyun oynamak için sordum GTA III , Fifa 2012 , NFS gibi oyunlar oynıcağım için bana sıkıntı yaratabilirmiş sizinde fikirlerinizi alıp telefonu almak istiyorum . İsterseniz yukardaki oyunları oynuyabileceğim telefonlar söyleyebilirsiniz max 1000 tl olmak şartıyla tabi :) Şimdiden teşekkür ederim .

Hearkinless

Hearkinless

Üye
Aslında Arc S iyi bir seçim. Ama bulabilirsen Galaxy sII ile çok daha rahat çalıştırırsın... Daha uzun vadeli olur hem senin için de.

sergen123

Üye
    Konu Sahibi
Malasef bütçeme sII çok uygun değil :(

Xelord

Xelord

Üye
Arc s bence güzel telefon, tasarımı olsun ekranı boyutu olsun... Ama
ICS 2011xperialarda beklentileri karşılamadı çoğu kişi "kasıyor", diyor. Ben Ray kullanıyorum, arc s göre biraz daha düşük ve icsden memnunum. Arc S kullanıp icsden memnun olanlar da var. Sony geçen ay ufak çaplı da olsa bir ics güncellemesi daha yayınladı. Biraz daha toparlamış diyorlar. Bence ics iyidir, icsde telefon çok ısınıyor lafını ilk defa senden duyuyorum. Mesele ics değil de acaba sony 2011serisine (arc, arc s, neo v,ray...) jb verecek mi? Bu belki sorun olabilir. icsden yana sorun yok bence.
Şimdi 4çekirdekli 1gb ramli telefonlar çıktığı için arc s biraz geride kalmış oluyor doğal olarak, ama arc s ile de güzel oyunlar oynayabilirsin. Yanılmıyorsam gta IIIün adreno 205e uyumlu versiyonu vardı, forumda görmüştüm. nfs dediğin shift ya da hot pursuitdan bahsediyorsun heralde, her türlü çalıştırır bu oyunları.
youtube'a arc s gameplay, arc s game test yazıp bir kaç video izleyip görebilirsin.

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
Ben Galaxy W kullanıyorum (Arc S ile Aynı işlemciye sahip) 512MB rami var Asphalt 7, GTA3 ve PES 2012yi kasmadan oynuyorum ve telefonda fazla ısınmıyor..

sergen123

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim , birde hepsiburadan aldığım zaman Distribütör Garantilimi oluyor ? Birde telefoncuda bu telefonun fiyatı ne kadar internette 1.200 tlye kadar çıkıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt