SciPhone Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoGu_CaN

Üye
    Konu Sahibi
SciPhone Hakkında
Merhaba Arkadaşlar.Cep Telefonu Ustalarına Sesleniyorum.Iphone Clone Olan SciPhone 'm var.Telefonum Yarı Türkçe Yarı İng. Bunu Nasıl Düzenleyebilirim.Sistem Dosyalarını Nereden Görebilirim? Lütfen İşin Kolayına Kaçıp Teknik Servise Götürün Demeyin.
Telefon Markası : SciPhone i68
Birde Unutmadan SciPhone Programlarını Bilen Varsa Yazabilir mi?
Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar Kolay Gelsin Hepinize.:):yuru

--------------- Ekleme ---------------

:) 1.5 milyon kullanıcıdan usta olan çıkmadı galiba :)

celibar

celibar

Üye
:) 1.5 milyon kullanıcıdan usta olan çıkmadı galiba :)

1.5 milyon üyenin olması telefonun hakkında bilgisi olanın forumda olacağı anlamına gelmez.72 milyonun bir tv programını izlemediği gibi 1.5 milyonun senin konuna bakmadığı kesin.ve son olarak hiç kimse senin konuna saniyeler içinde cevap yazacak diye bir kaide de yok.

DoGu_CaN

Üye
    Konu Sahibi
Celibar kardeşim kızgınlığını bana vurmana gerek yok. dediğim gibi 1.5 milyon kullanıcıdan bir usta çıkmadı galiba dedim. bunda ne var? burası özgür bir platform.bağırıp kızıp kırıp bişiler yapamazsın.ben burada üyeyim. cevap bekleme hakkım var. yazma hakkım var.
oguzcankral dostum sciphone da tuş yok. verdğin linktekilerde tuş istiyor :) yinede sağol.

celibar

celibar

Üye
dediğin gibi burası özgür platform...senin cevap isteme hakkın olduğu gibi 1.5 milyon kişinin de cevap yazmama hakkı var.neyse uzatmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt