Scan Product hatası (Phoenix)

Sponsorlu Bağlantılar

FeeLz

Üye
    Konu Sahibi
Scan Product hatası (Phoenix)
Arkadaşlar, scan product yapıyorum dosyaları bulmuyor, kaç kere sildim yükledim. Dosyaları yeniden attım Products'e ama gene olmuyo dosyalar bulunmuyo.

sibernetik

sibernetik

Üye
Scan Producta dosyaları bulmaz ki .. sadece telefonu bulur oda usb ye bağlı ise.. Bulduktan sonra yukarda Firmware den Update girecen v.s

FeeLz

Üye
    Konu Sahibi
şimdi programı açıyorum, telefondan hangi seçeneği seçmeliyim?
Ovi Suite
Depolama
Medya Aktarımı
Pc'yi internete bağla

----------Eklendi @ 15:31:49 ---------- Yazıldı @ 15:30:14 ----------

şuan yaptım buldu dosyaları, ama firmware de hata veriyo changing product code diye Neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product, or the product cannot be identified diye bir hata

sibernetik

sibernetik

Üye
Phoenix in son versiyonunu indir. bendeki Phoenix Service Software 2010.48.004.44602

FeeLz

Üye
    Konu Sahibi
bende de aynı vers. var

FeeLz

Üye
    Konu Sahibi
hepsini takip ettim 2 den fazla tekrar tekrar denedim ama sorun çözülmedi

----------Eklendi @ 18:41:22 ---------- Yazıldı @ 17:55:27 ----------

yardım lütfeen

serkanet

Üye
ovi suite modunda bağlayacaksın ovi suite açık olmasın pc de kapat onu görev yöneticisinden products un içine RM-596 diye atıcaksın aradaki tireyi unutma ve büyük harf

FeeLz

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani yeni Dosya aççıp RM-595 adında onun içine mi atıcağım

----------Eklendi @ 18:52:42 ---------- Yazıldı @ 18:51:18 ----------

nasıl yani yeni Dosya aççıp RM-596 adında onun içine mi atıcağım

furkan5800

furkan5800

Üye
yazılım dosyaların product koduyla uyumlu olmayabilir

aliçoooo

aliçoooo

Üye

şuan yaptım buldu dosyaları, ama firmware de hata veriyo changing product code diye Neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product, or the product cannot be identified diye bir hata
aynı sorun bende de var telefonum acılmıyor şuan bu işlemleri yaparken geri dönmek için yani ama o hatayı alıyorum ne yapmam gerek ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt