10 lira Ucuz aslında
PALA. Üye MAERKEK' Alıntı: Win7 kurulaun diski gpt'ye çevireceğim sonra win 10 kuracağım . Sıkıntı olmaz demi ya. Rufs programından win10 hazırlarken mbr mi seçeyim ? @sinan yüksel @Buğra Genişletmek için tıkla ... Uefi için GPT W10 Pro lisans 3 lira Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MAERKEK' Alıntı: Win7 kurulaun diski gpt'ye çevireceğim sonra win 10 kuracağım . Sıkıntı olmaz demi ya. Rufs programından win10 hazırlarken mbr mi seçeyim ? @sinan yüksel @Buğra Genişletmek için tıkla ... Uefi için GPT W10 Pro lisans 3 lira Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MAERKEK Moderator Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: Uefi için GPT W10 Pro lisans 3 lira Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Windows sitesindeki win10 yükleme programını kullanarak win10'a geçirdim. Lisansı aldım sağol. Öneri de bulunan @Karacaahmet1993 @AKDELİKAN @sinan yüksel @arslan3332 @ömer talat katı @DarkredBlue61 teşekkürler.
sinan yüksel' Alıntı: Uefi için GPT W10 Pro lisans 3 lira Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Windows sitesindeki win10 yükleme programını kullanarak win10'a geçirdim. Lisansı aldım sağol. Öneri de bulunan @Karacaahmet1993 @AKDELİKAN @sinan yüksel @arslan3332 @ömer talat katı @DarkredBlue61 teşekkürler.
ömer talat katı Moderator MAERKEK' Alıntı: Windows sitesindeki win10 yükleme programını kullanarak win10'a geçirdim. Lisansı aldım sağol. Öneri de bulunan @Karacaahmet1993 @AKDELİKAN @sinan yüksel @arslan3332 @ömer talat katı @DarkredBlue61 teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Bişey değil. Birbirimize yardım için buradayız.
MAERKEK' Alıntı: Windows sitesindeki win10 yükleme programını kullanarak win10'a geçirdim. Lisansı aldım sağol. Öneri de bulunan @Karacaahmet1993 @AKDELİKAN @sinan yüksel @arslan3332 @ömer talat katı @DarkredBlue61 teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Bişey değil. Birbirimize yardım için buradayız.
PALA. Üye MAERKEK' Alıntı: Windows sitesindeki win10 yükleme programını kullanarak win10'a geçirdim. Lisansı aldım sağol. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Babayiğit
MAERKEK' Alıntı: Windows sitesindeki win10 yükleme programını kullanarak win10'a geçirdim. Lisansı aldım sağol. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Babayiğit