SBP SHELL 3D 1.1 aldım sizlerle paylaşıyorum.

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
hocam süper anlatım eline sağlık gurbetteyim orda ADANA yı görüncede ayrı bi mutlu oldum
Allah kavuştursun kardeş memleket sevilmezmi.

----------Eklendi @ 20:10:42 ---------- Yazıldı @ 20:07:29 ----------

Aynı sorun bendede var çözümünü bilemedim kardeş inşallah güncellemeyle düzeltirler yarım yamalak ingilizcemle yazdım sorunu. Sürekli gelişecek bir program dediler en kısa zamanda döneceklermiş.Haber ettiklerinde foruma yazarım iyi forumlar...

ahoscl

Üye
şarjı çok etkiliyormu peki

meletim

Üye
bunun türkçesi çıkmayacak mı ya o kadar işe yaramaz dile çevrilmiş ki türkçeyi göremeyince onların arasında adlarının anmadan geçemiyorum

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
şarjı çok etkiliyormu peki
Ben bişey farketmedim doğrusu...

----------Eklendi @ 00:09:27 ---------- Yazıldı @ 00:05:57 ----------

bunun türkçesi çıkmayacak mı ya o kadar işe yaramaz dile çevrilmiş ki türkçeyi göremeyince onların arasında adlarının anmadan geçemiyorum
Valla kardeşim yıllardır bende kıl oluyorum bu meseleye. Ama adamlar haklılar ya kuyruk acıları var.Sen zamanında İtalyaya kadar girersen adamlarda seni unutmazlar değilmi ama

meletim

Üye
en sonunda her tarafı türkçe yapalım da onlarda bizde rahatlayalım ...

Tepkiler: Cezzbedici3
teşekkür ederim ama bence programın çok eksiği var ve acil hem de çok acil bir güncellemeye ihtiyacı var. arayüz harika ama sırf eksikleri yüzünden satın aldığım halde kullanmıyor, güncellemeyi bekliyorum. şu an için belle daha stabil çalışıyor bence.

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim haklısın ama sonuçta belleyide kullanıyor program birçok telefonda olmayan özellikleri barındırıyor + belle arayüzünüde nispeten kullanıyor ben bir sıkıntı çekmiyorum inan.Ama güncelleme konusunda haklısın bekleyeceğiz sonuçta nokia zor çıkarıp bekliyoruz bu kolay çıkarıyor en azından eksikleri bekleyeceğiz

evet arkadaşlar bende spb kervanına satın alrak katıldım =)

doğru söze ne denir.

çok güzel olmuş, teşekkürler

arkadaşım ben bulamadım nerden indirecem tşk

01kubi

Üye
    Konu Sahibi
sağ üstte SPB Product Discount a-mail yazıyorsun devam et bilgilerini giriyorsun bu kadar verilen ******i bir yere yazın bu kadar...

15$ etcek bi uygulama değil bence...kırılmışı cıkana kadar belle hayli hayli yeter ki belle daha güzel...inceleme için tesekkürler

sıkın dişinizi belle gelecek Bizde Güneşi Göreceğiz ve bu program bize basit gelecek