sbp mobile shell 3.5

Sponsorlu Bağlantılar

atakancoskun

Üye
arkadaslar 5800 da calısırmı bu kurulumu nasıl olcak bunun.yardımmmmmm

jjj777

Üye
emeğin için tşk umarım çalıştırabilirim

tanerkurt

Üye
Arkadaşım ellerine sağlık . Ben 735 kullanıyorum ve çok memnunum.

canpolat65

Üye
güzel paylaşım teşekkür ederim

hadas21

Üye
Kardeşim Ellerin Dert Görmesin Çok Teşekkür. Program %100 Çalışıyor ve İçindeki İlaçları Doğru
Sağol

_taner_

Üye
teşekkürler

salp76

Üye
Dostum cok tesekkur ederim

belonni_nike

belonni_nike

Üye
Çok Saol Kardeş LG GM735 Kullanıyorum.İyi Bir Paylaşım Olmuş Saol

altuuuu

Üye
lg gm 735 e uyuyo mu?

mkokcu41

Üye
Merhaba ;
Başka bir konu altına yazmıştım , Kemal Kardeş 'in asus 'cu olduğunu yeni farkettim . burayada yazayım
Asus P565 kullanıyorum, SBP Mobile kurdum Çok memnunum , yalnız cihazı kapatıp açtığımda yada herhangi bir nedenle reset attığımda , sbp mobile ekranlarında ve işletim sisteminin orj . menülerinde yani hiçbir yerde yazılar görünmüyor ve cihaz aşırı yavaş çalışmaya başlıyr. Örn başlat menüsüne tıkladığımda sadece simgeler görünüyor .Bu sorunla karşılaştınız mı ? Yardımcı olursanız sevinirim .Şimdiden Teşekkürler.

hondamurat

Üye
saol kardes

koksal331964

Üye
nokia 5800 yüklenirmi ben yüklemeyedim mail adresim [email protected] bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim

koksal331964

Üye
nokia 5800 üklenmiyor sertifika istiyor

memo519

Üye
Allah razı olsun çok teşekkürler

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ;
Başka bir konu altına yazmıştım , Kemal Kardeş 'in asus 'cu olduğunu yeni farkettim . burayada yazayım
Asus P565 kullanıyorum, SBP Mobile kurdum Çok memnunum , yalnız cihazı kapatıp açtığımda yada herhangi bir nedenle reset attığımda , sbp mobile ekranlarında ve işletim sisteminin orj . menülerinde yani hiçbir yerde yazılar görünmüyor ve cihaz aşırı yavaş çalışmaya başlıyr. Örn başlat menüsüne tıkladığımda sadece simgeler görünüyor .Bu sorunla karşılaştınız mı ? Yardımcı olursanız sevinirim .Şimdiden Teşekkürler.

Arkadaşım muhtemelen kurulumdan yada cihazdaki başka bir programdan kaynaklanıyor olabilir onun haricinde şimdiye kadar bir çok cihaza yükledim hiç bir sorun yaşanmadı.

byzack

Üye
ya bende tytn 2 wm 6 var ama yükleyemiyorumm lütfen yardım arkadaşlar diğer formlar ölü burası nasıl biri yardım pls

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyemiyorum derken aldığınız hata nedir? Ne gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz?

mehmet enver

Üye
eline sağlık fakat ben kuramadım bu cab dosyası ne oluyor ve nerde cok kısa asamalarını bı soyleyin lütfen

byzack

Üye
teğmen hoca sağol kurdum ama 15 günlük deneme sürümü die bişiy kurdum ****** varmıkı sende bulamilirmiyiz bu arada ilgine çokkk TEŞEKKÜRRRRRR

Takipçi Satın Al

Üst Alt