sbp mobile shell 3.5

Sponsorlu Bağlantılar

hunteryxk

hunteryxk

Üye
teşekkürler kardeşim.
görsel ve işlev acısından güzel bir program. kullanışı kolay ve rahat. herkese tavsiye ederim.

oomar

Üye
bu programı wm 5 e nasıl kuracagız basit ce anlatabilirmisiniz teşekkurler

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
wm5 olurmu bilmiyorum wm5 cihazla denemedim. Ancak oluyorsa ki bence büyük ihtimalle olur cab dosyasını hafıza kartına atın sonra cihazın hafızasına kurulumu yapın hepsi bu kadar.

pdaycı

Üye
ellerine sağlık

darkkhadarin

Üye
Sağol ellerine sağlık sbp yi zaten kullanıyordum yeni versiyonu görür görmez indirdim :)

belerpone

Üye
teşekkürler

superwoofe

Üye
Dostum ellerine sağlık

stoner34

Üye
süper bir uygulama gerçekten.teşekkürler

hilldemir

Üye
üstad ellerine sağlık, 1 hafta önce denee sürümünü gördüm. nasıl bulurum diyordum.
saol...

brkblx

brkblx

Üye
yükledim ve kullanıyorum..gayet sık ve bence klasil LG GM735 arayüzünden kat kat daha basarılı..teşekkür

h.cakmak

Üye
süper çalışıyor görsel olarak da güzel teşekkürler.....

gorayy

Üye
allah senden 10000000 kez razı olsun :D

seyitozbu

Üye
teşekkürler kardeşim allah ömür boyu sağlık versin

musadurkal

Üye
binlerce kez teşekkürler :) tam ihtiyacım olan şeydi....

Leppard

Üye
Mobile Shell 3.5'i Samsung i780'de kullanıyorum. Program çok kullanışlı, ancak kurduktan sonra windows'un başlat tuşunun olduğu üst bar kaybolmuyor. Normalde Mobile Shell'in kendi barının olması lazım. Bu tür bir problemle karşılaşıp çözüm bulan var mı acaba?

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
Mobile Shell 3.5'i Samsung i780'de kullanıyorum. Program çok kullanışlı, ancak kurduktan sonra windows'un başlat tuşunun olduğu üst bar kaybolmuyor. Normalde Mobile Shell'in kendi barının olması lazım. Bu tür bir problemle karşılaşıp çözüm bulan var mı acaba?

Valla Ben o üstbar kaybolsun diye hiç uğraşmadım ancak ayarlara girip mobile shell ayarlarında üstbarın üstüne yazılsın mı diye yada buna benzer bir yazı vardı ordan üst barın kaybolması sağlanabilirmuş.

eftere12

Üye
teşekkürler arkadaşım paylaşmak güzel...

ayten3875

Üye
teşekkürler kardiş ::)

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
teşekkürler.

ozhan67

Üye
Teşekkürederimm Craklimidir Sınır varmı ?Teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt