sbp mobile shell 3.5

Sponsorlu Bağlantılar

schatten26

schatten26

Üye
teşekkürler.eline sağlık

invigilator

Üye
eyvallah birader

ucak2004

Üye
teşekkürler.

sefaeyer

Üye
eline sağlık teşekkürler. kurdum on numara program.

veyselasus

Üye
Allah senden Razı olsun paşam ellerin dert görmesin

kayaserkan

Üye
arkadaşım bu süper bişey ellerin dert görmesin yüklemesi kullanması o kadar kolay ki herkeze tavsiye ederim

i.calli

Üye
şimdiden teşekkür ederim birde bunu nasıl kurarım.
tarif edermisiniz.

surkentliaga

Üye
teşekkürlerrr.

TyranadaR

Üye
sağol

Jiflex

Üye
iphone ile uğraşmaktan ppc mi bayadır boşlamıştım. Bu değişiklik iyi geldi ona da bana da :) Teşekkürler arkadaşım.

orko16

Üye
Teşekkürler.. ben buradan indirmedim ama size ayıp olmasın diye teşekkür ediyorum.

mstdrkn

Üye
tskler arkadasım

emrbaha

Üye
paylaşım için teşekkürler.. samsung i200 var bende win mob 6.1 yüklü programı indirdim ama kuramadım bir türlü acaba benım telefonum pda değil mi? bu konularda hiç bilgim yok. ne yapacağımı tarif ederseniz sevinirim.

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler.. samsung i200 var bende win mob 6.1 yüklü programı indirdim ama kuramadım bir türlü acaba benım telefonum pda değil mi? bu konularda hiç bilgim yok. ne yapacağımı tarif ederseniz sevinirim.

Win mobile 6.1 diyorsanız kurulur cihazınıza. indirdiğiniz dosya .cab uzantılı dosyadır. yani bilgisayarınızda rar dosyası gibi görünür. siz o dosyayı rar dan çıkarmadan cihazınıza atın ve cihazda dosyayı attığınız yerde bulup üstünü tıklayın.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

izmirligenc

izmirligenc

Üye
kullanimi guzel hatasiz tsk

HonourK

Üye
teşekkürler

mustafa1907

Üye
teşşekür kardeş eline sağlık birde lg gm735 için navigasyon programı bulabilirmisin delirtti walla beni şimdiden teşşekürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt