"Saymanım", kolay bir sayman programı, kendim yazmışım, Türkçe dilinde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goliykorol

Üye
sag bol kardaş yahşı yumuş kılpsın program maga yahtı

preveze

Üye
teşekkür edrim kardeşim.

nazirhazir

Üye
emeğine sağlık çok tşk başıralar dilerim

Merendoglu

Üye
    Konu Sahibi
Hep kardeşlerin lütfünden teşekkür ediyorum
bunu bir İranlı forumda koydum, cavap veren olmadı, ama burada bu kader... Teşekkürler

zamirator

Üye
Çok teşşekkürler. Eline sağlık. Buradan bizlerle paylaşman ayrı bir güzellik olmuş.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

macman

macman

Üye
emeğine sağlık

paşabahçe

Üye
teşekkur ederim kardeş paylaşımlarının devamını dilerim

habbuj

habbuj

Üye
sağol

son_5

Üye
Çok teşekkürler işimi yarayacak gibi

Salihyet

Salihyet

Üye
http://www.maxicep.com/attachments/26884d1249266305/

en kısa örnek size, ve konuyu ilk açtığınızda ki ekran görüntülerinden yola çıkarak o yorumu yaptım, fakat yorum kaldırabilecek kişi olmadığınızı görüyorum, hemen kılık-kalkan ne dediğimi bile idrak etmeden savaş açıyorsunuz :) yine gülümsedim, kin beslediğim yada kötü niyetli olduğum için mi sizce ? kötülüğünüzü istediğim için mi ?

Merendoglu

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/attachments/26884d1249266305/

en kısa örnek size, ve konuyu ilk açtığınızda ki ekran görüntülerinden yola çıkarak o yorumu yaptım, fakat yorum kaldırabilecek kişi olmadığınızı görüyorum, hemen kılık-kalkan ne dediğimi bile idrak etmeden savaş açıyorsunuz :) yine gülümsedim, kin beslediğim yada kötü niyetli olduğum için mi sizce ? kötülüğünüzü istediğim için mi ?

Ben hiç zaman savaş açmadım. Sadece sizden, uygulamanın arayüzünde olan hataların bana söylemesini sordum. Yinede iyi türkçe bilmediğimden bu şüphe oldu. Bildiğiniz kimi, bizim (İran Türkleri) Türkçemiz, sizin Türkçenizle biraz farklıdır. "Kiçi" yazdığım da, Türkçemin kötülüğünden değil, belki imla hatası olmuş :) Bizde sizin gibi "Kişi" söyleyeriz! Bu hatayı da ilk fırsatda düzelterim. Teşekkürler ve hoşçakalın.

stek

stek

Üye
Emeğine sağlık kardeşim yeni programlarınıda bekliyoruz. :)

SRCLareon

SRCLareon

Üye
ck gsl tskler.

aydin_taysi87

aydin_taysi87

Üye
harikasın iranlı türk kardeşim...

sslayer

Üye
çok teşekkür ederim. güzel program.

Morphi

Morphi

Üye
ellerine sağlık teşekkürler:)

erkin2503

Üye
5800 telefonuma yüklemiştim gayet kullanışlıydı fakat 5800 v40 güncellemesini yapınca bu programı kullanamaz oldum 6dan fazla kişi girince ekranın altında kalan kişileri göremiyorum eskiden aşagıya gidebiliyordum şimdi gidemiyorum. yardımcı olurmusunuz

saziyenur

Üye
harikasın ;)))

omuryus

Üye
öncelikle teşekkürler. fakat bende nokia e71 var yükleyemedim. "sertifika hatası. Uygulama sağlayıcısı ile görüşün" diye bir uyarı veriyor. yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt