Sayın Yöneticilere Bir Sorum Olacak... Reklam Yapmak Hakkında....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Yöneticilere Bir Sorum Olacak... Reklam Yapmak Hakkında....
Bu Forumda paylaşım yapmaya başlamadan önce Tüm kuralları ve Reklam yapmakla ilgili kuralıda okumuştum ama sizde takdir edersiniz ki verilen bilginin muğlak olduğunu düşünmekteyim...

Yapılan paylaşımlarda REKLAM YAPMIŞ OLMANIN KRİTERLERİ NELERDİR...

Tarafımıza bilği verilmesinin gereğini önemle rica eder;

Saygılarımı sunarım...

--------------- Ekleme ---------------

konu güncel

Ozan

Ozan

Admin
Üyelik gerektiren websiteleri ile, cep telefonu içerigine sahip tüm Türkçe dildeki websiteleri reklam kapsamındadır.

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Adminim peki Paylaştığım konu ile ilğili Postun hiç bir yerinde hiç bir sitenin hiç bir şekilde adının tek bir harfinin geçmediği halde kilitlenmesi nasıl izah edilebilir... bunu şahsıma yapılmış keyfi bir haksızlık olarak görüyor ve ilgili kilitlemeyi yapan sayın yöneticinize ÖM'den gönderdiğim masajımı sizede gönderiyor ve konuya el atmanızı rica ediyorum...

Saygılarımla;

Ozan

Ozan

Admin
Dosya paylaştıysanız, dosyanın içinde Reklam olabilir.
Bu olguya dikkat edin.

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Dosya içinde değil (zaten genellikle Arşiv içerisine Maxicep internet kısayolunu koyarım bizim reklamımız olsun diye) Programın cepteki kurulum aşamasında reklam sözkonusu idi ama bu reklama girmiyor şayet maxicepte giriyorsa Forum kurallarının 2.nci parağrafının 1.inci maddesinde kriter olarak belirtilmelidir ve bu kabilde yüzlerce paylaşım forumda bulunmaktadır o zaman şunu sizden rica edceğim forumda tarama yapılsın cepte kurulum aşamasında reklam içeriği olan postlar çöpe gönderilsin

ilgi ve alakanız için teşekkür edrim...

saygılarımla;

Burak

Üye
forumda tarama yapmak,cepte kurulum aşamasında reklam içeriği olan postlar çöpe gönderilsin

bu biraz zaman alır diye düşünüyorum :hmmm

ßUr@k

ßUr@k

Üye
hmm bizde bilgilenmiş olduk :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
cepte kurulum aşamasında reklam içeriği olan postlar çöpe gönderilsin

bu yakLaşık 3-4 aydır uyguLamada oLan bir durum .. gerek konuLarı onayLarken , gerekse geLen şikayetLerden , ya da forumda gezinirken rastLadığımız anLarda hemen müdahaLe ediyoruz ..

Lakin her uyguLama kuLLandığımız cihazLar iLe uyumLu oLmuyor .. kısacası rastLadığımzda uyumLu cihazımız varsa hemen müdahaLe ediyoruz .. Ve söz konusu bu durumu Yönetim oLarak önemsiyoruz .

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
hıımm anladım demekki benim uygulamalar ilgili yönetici arkadaşın telefonuna uyumlu gelmiş buda bizim şasnsızlığımız olmuş :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
hıımm anladım demekki benim uygulamalar ilgili yönetici arkadaşın telefonuna uyumlu gelmiş buda bizim şasnsızlığımız olmuş :hmmm
Şanssızlık olarak bakmayın sonucta biz reklam olmasın istiyorsak, siz de reklam yapmamak istemelisiniz. Paylastıgınız dosyada siz birşey göremediyseniz, baska bir üye yada yönetici gördüyse bunu belirtince tesekkur edip kaldırtmalısınız ... Dogru davranıs budur. Yani konum neden silindi diye kavga etmek yerine, olması gereken düşünce tarzı budur sadece size yönelik söylemiyorum yanlıs anlamayın özelden bu konuda ara ara ciddi sikayetler alıyoruz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt