savaş en son çare olarak görülmeli

KayraBey

Üye
Dede avatarindaki insan gorunumlu bos varlik fuhustan iceri girmisti herkes biliyo
Hocama laf etme canımı ye. Benim ban sebebim olma lütfen.

Bilemem ama bu goreceli kavram gercegi solemem ayipmi oldu ?

KayraBey

Üye
peki sen benim o boş dediğin adam sayesinde müslüman olduğumu biliyormuydun?
Sus. Allah bir gün ona da nasip etsin ve bu sözleri için pişman olsun. Boşver. Hocamızı biz biliyoruz başkalarının ne düşündüğünü boşver.

Hocama laf etme canımı ye. Benim ban sebebim olma lütfen.

Tamm dede bu sahsi fikirdir ama lutfen goreceli konular yuzunden birbirimize saygimizi yitirmeyelim cubbeli hocayi bicok kez saatlerce otrup dinlerim o an sinirle dedim ama gercegi soledim nyse surcu lisan ettiysek affola

Sus. Allah bir gün ona da nasip etsin ve bu sözleri için pişman olsun. Boşver. Hocamızı biz biliyoruz başkalarının ne düşündüğünü boşver.

Oha dede ya hemen gavur ettin bizi elhamdulullah muslumanim ama kimse kimseyi buyuk gormek sevmek zorunda degil

Tepkiler: Dede

Invoke

Üye
Kimler nelerden içeri giriyor. Yalandır, doğrudur bilmiyorum. Sizin de bildiğinizi sanmıyorum. Bilmediğiniz hakkında da konuşmayın.

muhsin13

Üye
    Konu Sahibi
Bilemem ama bu goreceli kavram gercegi solemem ayipmi oldu ?

gerçek değilki hızlı yükselişini durdurmak istediler önce kaset uydurması sonra iki kadın tutup suçu hocanın üzerine attılar zaten 2012 aralık ayında kadınlar hocanın suçu olmadığını komplo olduğunu söylediler tahliye oldu komployu bugünkü parelel yapının yaptığını düşünüyorum

KayraBey

Üye
Oha dede ya hemen gavur ettin bizi elhamdulullah muslumanim ama kimse kimseyi buyuk gormek sevmek zorunda degil
Nasip etsin derken iman nasip etsin demek istemedim

Hocamın gerçek kişiliğini, dini bilgisini. Çok değil. 1-2 sohbetini dinlesen bana hak verirsin.

Nasip etsin derken iman nasip etsin demek istemedim

Hocamın gerçek kişiliğini, dini bilgisini. Çok değil. 1-2 sohbetini dinlesen bana hak verirsin.

Ne bilim yanlis anlamisim nyse diyorumyha o olaylardan snra biraz sgudum cunku sasrmistim dinlemedim degil inanin otrup dinlerim saatlerce ama o olaylardi falan insan ister istemz guven kaybediyor yanlis laf dedysek affola

Aydinlatman icin tesekr ederim kardesim

KayraBey

Üye
Ne bilim yanlis anlamisim nyse diyorumyha o olaylardan snra biraz sgudum cunku sasrmistim dinlemedim degil inanin otrup dinlerim saatlerce ama o olaylardi falan insan ister istemz guven kaybediyor yanlis laf dedysek affola
Vallahi ben o haberleri hiç dinlemedim. Resim, ses, video hiç birine bakmadım/dinlemedim.zerre şüphe etmedim. Malum cemaat hocamızı sevmez. Çünkü diyalog karşıtıydı

Hocam hastayım sana. Adamsın!!!

Tepkiler: The SLayeR
O değilde 2 bira içip kendimize gelelim beyler

Tepkiler: Oğuzhan ve The SLayeR

Oğuzhan

Üye
Aptal, cahil fikirlerinizle muslumanligi ne hale getirmissiniz bravo valla.
İslam'i tanimlarlen humanizmden bahsederiz ama masallah musluman olmayan herkes icin butun kin ve ofke kusulmus burada.
İki tutam sakali olanin her sozune inanmayin. Buyrun ulkemizde kutuphane bol. Arada bir ziyaret edin.

Tepkiler: Invoke, Dede ve The SLayeR

KayraBey

Üye
Aileden öğrenilecek şeyler mi dini bilgiler? Allah'ın onlar benim düşmanım dediklerini nasıl sevmemi beklersin?