Satılık temiz orjinal aksesuarlı w810i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osman4212

Üye
    Konu Sahibi
Satılık temiz orjinal aksesuarlı w810i
arkadaşlar telefon gerçekten çok temizdir ve bütün aksesuarları vardır hiç bir sorunuda yoktur 2 senedir kullanıyorum vede hiç bir sorunla karşılaşmadım 0 almıştım yani ilk elden satılıktır fiyata 200 demiştim fakat 175 tlye indim.ciddi alıcı varsa msn eklesin belki biraz daha inerim [email protected]

nokio_6233

nokio_6233

Üye
fiyat çok yüksekdeğil mi? :hmmm

osman4212

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefonun bütün aksesuarı var eksiksiz yani zaten ciddi alıcı varsa pazarlık payı var

--------------- Ekleme ---------------

eğer gerçekten alcaksan pazarlık yaparız anlaşırız arayı buluruz yani ciddi alıcıysan eğer

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
200 fazla 200 e n73 me alırım temiz daha iyi olur yani bana göre fiyat fazla genede sen blrsin

osman4212

Üye
    Konu Sahibi
alıcımısın arkadaşım yoksa sadece fikrini mi sölüyosun eğer alıcıysan pazarlık yaparız yok fikrini sölemek için diyosan sence kaç paraya satmalıyım onuda söle bari.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
fikrimi söyledim 175 tl ye indirmişsin işte bu fiyat iyi bence 175-185 arası olabilir böyle kalsın inş satarsın....

nokio_6233

nokio_6233

Üye
vallaha sahibinden.com'da ki sitede en temizi 150 liradan satılıyor hatta 100-120-130 tl'ye kadar satanlar bile var eğer o sitede birazcık pazarlık yaparsan 100 liraya kesin alınır bende çok istiyorum bu cihazdan ama ben görerek ve deneyerek almak istiyorum neyse umarım satarsın cihazı gerçektende çok güzel ve kaliteli bir cihazdır w810i...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt