Satılık & takaslık nokıa 5800 garantili tertemiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
Satılık & takaslık nokıa 5800 garantili tertemiz
Başka bir forum site aracılığıyla takaslanmıştır. İlginize teşekkür ederim.

ukala_173

Üye
İnnov8 Takas Olabilr..

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
Teklif için teşekkürler ancak İnnov8 düşünmüyorum.

zwangless

zwangless

Üye
E63?

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
E63 E72 ye göre çok düşük kalıyor ki E63 ün sıfırı 380 lira civarı. Teşekkürler teklif için hala günceldir.

zwangless

zwangless

Üye
Birebir demedim zaten. Eğer düşünürsen farkını vermeye niyetliyim.

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim teklifiniz için sadece E72 modelini düşünüyorum :)

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
Günceldir...

catlak24

catlak24

Üye
n95le takas dusunurmusun uste para vererek

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
Hayır N95 düşünmüyorum sadece E72. Konu günceldir...

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
Satış devam etmektedir.

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
Günceldir satışa devam...

cestamata

Üye
telefon kısaca anlatmak gerekırse sıfır aldım ekran koruyucu jelatini hala cıkarmadım.2010 yılının 5 . ayında aldım ktusu ve aldıgımda yanında ne varsa hepsi duruyor.takas c 905 w 995 ile olabilir.fiyat 390 tl dir.takas edilecek telefonun temiz ,,,açılmamış olması önceliktir

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim sadece E72 düşünüyorum. Konu günceldir.

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
Güncel...

karyada

Üye
1 aylık Nokia 6700s ile takas düşünür müsünüz?

farukozer4444

farukozer4444

Üye
en son ne zamana kadar güncel olacak . ben belki düşünebilirm. yazılılarım bitince yani bi 10 gün sonra falan 5800 alcam ( babamgil o zaman izin verdi) ne zamana kadar satışta olcak ve telefonu yeni almamdan farklı olarak bir eksiği olur mu yani görünümü falan kullanılmış gibi mi? içinde hiç bir sorunu yok değil mi?

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
1 aylık Nokia 6700s ile takas düşünür müsünüz?

Teşekkür ederim ilgi alanıma girmiyor. Sadece E72 düşünüyorum.

en son ne zamana kadar güncel olacak . ben belki düşünebilirm. yazılılarım bitince yani bi 10 gün sonra falan 5800 alcam ( babamgil o zaman izin verdi) ne zamana kadar satışta olcak ve telefonu yeni almamdan farklı olarak bir eksiği olur mu yani görünümü falan kullanılmış gibi mi? içinde hiç bir sorunu yok değil mi?

Telefon şuanda pasif durumda yani kullanılmıyor. Şunu söyleyeyim ben malımın arkasındayım bu telefonu alınca yapmanız gereken tek şey ekran jelatinini değiştirmek olur çünkü ilk günden beri jelatinle kullanıldı ekranı. İnanın ne bir çiziği kırığı çatlağı yazılımsal olsun hiçbir sorunu yoktur. Zaten garantisi devam ediyor herhangi bir sorunu olsa yaptırırdım ki yok. Eğer İstanbul'daysanız ben telefonu gösteririm size beğenirseniz alırsınız onun dışında dediğim gibi sattığım ürünün sonuna kadar arkasındayım. İyi günler :oke:

farukozer4444

farukozer4444

Üye
istanbul da değilm malatyadayım ): ): önmli değil görüp görmemem... ne zamana kadar satışta kalır?????????? ve içinde hngi aksesuarlarla glcek eğer bi 10 gün snraya kadar satışta klırsa ben alabilirm büyük ihtimal

TrashJ

TrashJ

Üye
    Konu Sahibi
Tam kutu içeriğini göndericem dostum. Ekstra olarak dışardan aldığım sehpa ile bir kılıf göndercem. Satışta şuana kadar alıcısı yok. 28 ine kadar satılma ihtimali var satılmazsa irtibata geçeriz konuşuruz detayları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt