Satilik ps3 teknosadan alinmiş 19 ay garantisi var 3 4 gün tek kullanilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Satilik ps3 teknosadan alinmiş 19 ay garantisi var 3 4 gün tek kullanilmiş
merhaba arkadaşlar teknosadan almış olduğum ps3 mü satıyorum ihtiyactan dolayı satıyorum. 2 dual shoc 3 kol orjinal tekini teknosadan aldım 2 yıl garantili kutular garanti belgesi vs vs herşey duruyor 2 oyunlu 800 tl ciddi alıcılar 0534 680 11 66 ::::::: 3 4 gün tek kullanılmış sıfırdan farksız.

Türe

Üye
abicim 320 gb'ını 700 liraya satıyorlar sıfır fiyat fazla

cok ucuzmus : ))
600 yap kapar millet

Konu Sahibi
arkadaşlar 2 kol veriyorum 2 oyun orjinal kol 2 yıl garnatili herşey duruyor garanti belgesi kutular filan son 750 ben 930 liraya aldım ciddi alıcılar 0534 680 11 66 ++ teknosa fiyatlarına bakabilirsiniz teknosadan aldım ben

- - - Eklendi - - -

bendeki ps3 işte bu teknosadan aldım arkadaşlar ciddi alıcılar numaram yazıyor ariyabilirsiniz son fiyat 750 2 tane dualshock 3 titreşimli orjinal sony tekini kendim aldım 130 liraya ilgilenenler arıyabilir saçma yorum yapmayn lütfen

- - - Eklendi - - -

++++++++++++++

Konu Sahibi
konu güncel ++ fiyat 750 ye düşürüldü arkadaşlar temiz ps3 kutular duruyor..

Türe

Üye
Burda da yanında 1 oyun veriyorlar.

Konu Sahibi
arkadaşlar 2 oyun 2 orjinal dualshock 3 kol veriyorum tertemiz kutular herşey duruyor son fiyat 750

Mobilator

Emekli Yönetici
Kardeş senide anlıyorum pahalı almışsın ama fiyat pahalı. Zaten hatayı başta teknosadan alarak yapmışsın.

Tepkiler: katliam_7789
    Konu Sahibi
son fiyat 700 2 kol veriyorum son fiyat bu bundan sonra bişey yazmıyacam 1 hafta içinde konuyu kaldıracam ilgilenenler arıyabilir

Ps vita 16 Gb fifa football ve modnation racers takas düşünür müsün senin verdigin oyunlarin adi ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...