Satilik ps3 teknosadan alinmiş 19 ay garantisi var 3 4 gün tek kullanilmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
Satilik ps3 teknosadan alinmiş 19 ay garantisi var 3 4 gün tek kullanilmiş
merhaba arkadaşlar teknosadan almış olduğum ps3 mü satıyorum ihtiyactan dolayı satıyorum. 2 dual shoc 3 kol orjinal tekini teknosadan aldım 2 yıl garantili kutular garanti belgesi vs vs herşey duruyor 2 oyunlu 800 tl ciddi alıcılar 0534 680 11 66 ::::::: 3 4 gün tek kullanılmış sıfırdan farksız.

Türe

Türe

Üye
abicim 320 gb'ını 700 liraya satıyorlar sıfır fiyat fazla

Jomolocco

Jomolocco

Üye
cok ucuzmus : ))
600 yap kapar millet

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2 kol veriyorum 2 oyun orjinal kol 2 yıl garnatili herşey duruyor garanti belgesi kutular filan son 750 ben 930 liraya aldım ciddi alıcılar 0534 680 11 66 ++ teknosa fiyatlarına bakabilirsiniz teknosadan aldım ben

- - - Eklendi - - -

bendeki ps3 işte bu teknosadan aldım arkadaşlar ciddi alıcılar numaram yazıyor ariyabilirsiniz son fiyat 750 2 tane dualshock 3 titreşimli orjinal sony tekini kendim aldım 130 liraya ilgilenenler arıyabilir saçma yorum yapmayn lütfen

- - - Eklendi - - -

++++++++++++++

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
+++++++++++++++++

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel ++ fiyat 750 ye düşürüldü arkadaşlar temiz ps3 kutular duruyor..

Türe

Türe

Üye
Burda da yanında 1 oyun veriyorlar. :ehe

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2 oyun 2 orjinal dualshock 3 kol veriyorum tertemiz kutular herşey duruyor son fiyat 750

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kardeş senide anlıyorum pahalı almışsın ama fiyat pahalı. Zaten hatayı başta teknosadan alarak yapmışsın.

• Beğen
Tepkiler: katliam_7789

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
son fiyat 700 2 kol veriyorum son fiyat bu bundan sonra bişey yazmıyacam 1 hafta içinde konuyu kaldıracam ilgilenenler arıyabilir

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
+++++++++

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncell

hasan0338

Üye
Ps vita 16 Gb fifa football ve modnation racers takas düşünür müsün senin verdigin oyunlarin adi ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt