Metekutay
Üye
SATILIK Pioneer deh-2300ub oto teyp-Jameson usa-614 4 kanal anfi-Osawa kabinli subwoofer
Arkadaşlar arabamı satmamdan dolayı arabadaki tesisatımı mid kolonlar hariç söktüm.Buradanda satmaya karar verdim.
Pioneer teyp teknosadan alınmış olup garanti süresi halen 1.5 sene devam etmektedir.Tüm cihazların özelliklerini uzun uzun yazmıyorum net olarak marka ve model belirttim internet üzerinden özelliklerine bakabilirsiniz.Ek olarak sadece resimlerini ekledim.
Pioneer DEH-2300UB Oto teyp = 170 TL
Jameson USA-614 / 4 kanal anfi = 100 TL
Osawa Subwoofer 30 cm kabiniyle beraber = 100 TL
Cihazların hiç bir sorunu bulunmamaktadır .Istanbul içi elden teslim edilebilir.Istanbul dışı kargo alıcıya aittir.Toplam fiyat 370 TL ediyor.Amacım hepsini birden satmak aslında.Bu şekilde bir satış olursa son fiyat 350 TL ye bırakırım.Sorularınız olursa burdan iletirseniz yardımcı olurum.
Kaan Mete KUTAY. 0532 4513931 - Msn : [email protected]
Herkese iyi günler.
Pioneer teyp teknosadan alınmış olup garanti süresi halen 1.5 sene devam etmektedir.Tüm cihazların özelliklerini uzun uzun yazmıyorum net olarak marka ve model belirttim internet üzerinden özelliklerine bakabilirsiniz.Ek olarak sadece resimlerini ekledim.
Pioneer DEH-2300UB Oto teyp = 170 TL
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Jameson USA-614 / 4 kanal anfi = 100 TL
Osawa Subwoofer 30 cm kabiniyle beraber = 100 TL
Cihazların hiç bir sorunu bulunmamaktadır .Istanbul içi elden teslim edilebilir.Istanbul dışı kargo alıcıya aittir.Toplam fiyat 370 TL ediyor.Amacım hepsini birden satmak aslında.Bu şekilde bir satış olursa son fiyat 350 TL ye bırakırım.Sorularınız olursa burdan iletirseniz yardımcı olurum.
Kaan Mete KUTAY. 0532 4513931 - Msn : [email protected]
Herkese iyi günler.